foto

Robert Krásný

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1974 Velké trápení
1971 My tři a pes z Pětipes
1967 Kristove roky
1965 Bílá paní

TV seriály

1972 Pan Tau (TV seriál)
Pan Tau a tisíc kouzel (S02E07)
1971 Pan Tau (TV seriál)
Pan Tau jde do školy (S01E05)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace