foto

Tagir Rachimov

  • nar. 25.9.1963 (56 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Koridor života
2016 Ogni bolšoj děrevni
2011 Unaveni sluncem 3: Citadela
Vykoupení
2010 Na oščup
2009 Peťa po doroge v Carstvije Něbesnoje
2008 Nepobědimyj
Plus jeden
Zajatec
2006 Svobodná volba
2003 Antikiller 2: Antiterror
Být mladý
1997 Policejskije i vory
1990 Afgánský zlom

TV seriály

2015 Metod (TV seriál)
Molodaja gvardija (TV seriál)
Tichij Don (TV seriál)
2014 Kuprin. Pojedinok (TV seriál)
Tichaja ochota (TV seriál)
2013 Gorodskije špiony (TV seriál)
2012 Kuchňa (TV seriál)
Pod prikrytijem (TV seriál)
Žizň i suďba (TV seriál)
2011 Lesnik (TV seriál)
Dězertiry (S01E07)
2010 Bratany 2. Prodolženie (TV seriál)
Tělochranitěl (TV seriál)
Žizň za sto millionov (S03E03)
2009 Gluchar (TV seriál)
Palki (S02E36)
2008 Braťja-dětěktivy (TV seriál)
Episode 12 (E12)
Episode 11 (E11)
Episode 10 (E10)
další epizody (12)
Isajev (TV seriál)
Ment v zakoně (TV seriál)
Ranětki (TV seriál)
2007 Sročno v nomer (TV seriál)
Bolšije stavki (S01E09)
Zaveščanije Lenina (TV seriál)
2005 Aeroport (TV seriál)
Kazus Kukockogo (TV seriál)
2004 Dalnobojščiki 2 (TV seriál)
Trestný prapor (TV seriál)
2001 Graždanin načalnik (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky