foto

Manoëlle Gaillard

  • nar. 14.9.1959 (59 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Péril blanc (TV film)
2013 Mohamed Dubois
2011 La cage aux folles (TV film)
2009 Entre deux eaux (TV film)
Ex de ma fille, L' (TV film)
2008 De sang et d'encre (TV film)
Mon père avait raison (TV film)
2007 La mémoire de l'eau
2003 Ptačí chřipka (TV film)
2001 Comment j'ai tué mon père
Pas d'histoires!
Salut la vie (TV film)
1999 Au bain... Mari!
Parents à mi-temps: Chassés-croisés (TV film)
1997 Souhaitez-moi bonne chance (TV film)
1996 D'amour et d'eau salée (TV film)
1992 Homme de ma vie, L'
1989 Été de tous les chagrins, L' (TV film)

TV seriály

2018 Un si grand soleil (TV seriál)
2013 Paradise kemp (TV seriál)
Mon meilleur ami (S05E01)
2009 Profil zločinu (TV seriál)
Le fils prodigue (S01E03)
2008 Seconde chance (TV seriál)
2007 Paris enquêtes criminelles (TV seriál)
2006 Kriminálka Paříž (TV seriál)
Coeur à vif (S02E06)
2004 Léa Parkerová (TV seriál)
2002 Liberté de Marie, La (TV seriál)
Případy sestry Terezy (TV seriál)
2000 Victoria, nebo bolest žen (TV seriál)
1999 La crim' (TV seriál)
1998 Avocats & associés (TV seriál)
Blague à part (TV seriál)
1996 St. Tropez (TV seriál)
1995 Anne Le Guen (TV seriál)
Muž v domácnosti (TV seriál)
1992 Cordierovi, soudce a policajt (TV seriál)
Deníky červených střevíčků (TV seriál)
Úžasná rodina (TV seriál)
1989 Navarro (TV seriál)
1986 Demain l'amour (TV seriál)
1981 Dickie-roi (TV seriál)
1976 Komisař Moulin (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace