foto

Guilaine Londez

  • nar. 1.1.1960 (59 let)
    Francie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 L'Ordre des médecins
2016 Primaire
2015 Meurtres à Carcassonne (TV film)
2014 Mrtvý v Seině (TV film)
2013 12 ans d'âge
Hurá na Francii
2012 La Stratégie de la poussette
2011 Le Jour de la grenouille
Moi à ton âge (TV film)
Propriété interdite
Vítejte na palubě
2010 10 minut od pláže (TV film)
No et moi
2009 Bancs publics (Versailles rive droite)
2008 Clémentine (TV film)
J'ai pensé à vous tous les jours (TV film)
Křížová palba
La très très grande entreprise
Smrt na ostrově (TV film)
2007 Myslím, že ji miluji
2006 Jean-Philippe
Čtyři hvězdičky
2005 Oublier Cheyenne
Zim and Co.
2003 Anomalies passagères (TV film)
Já, César
2002 Comme un avion
Qui mange quoi? (TV film)
Une autre femme (TV film)
2001 Art (délicat) de la séduction, L'
Liberté-Oléron
Maire, Le (TV film)
Se souvenir des belles choses
1999 N'oublie pas que tu m'aimes (TV film)
Peau d'homme coeur de bête
Retour à Fonteyne (TV film)
Superlove
Une journée de merde!
Voyage à Paris, Le
1997 Adios!
Garçon d'orage, Le (TV film)
1996 Une belle nuit de fête
1995 Le bonheur est dans le pré
Vie parisienne, La
1993 Rupture(s)
1991 Noc a den

TV seriály

2019 Les Bracelets Rouges (TV seriál)
Episode 8 (S02E08)
Episode 7 (S02E07)
Episode 3 (S02E03)
další epizody (4)
On va s'aimer un peu beaucoup (TV seriál)
Nathalie (S02E03)
Emilie (S02E02)
Tom (S02E01)
Caïn (TV seriál)
Chemin de Compostelle (S07E07)
2018 Les Bracelets Rouges (TV seriál)
Episode 4 (S01E04)
Episode 3 (S01E03)
Episode 2 (S01E02)
další epizody (4)
Dix pour cent (TV seriál)
ASK (S03E06)
2017 On va s'aimer un peu beaucoup (TV seriál)
Sofia (S01E07)
Lazlo (S01E06)
Stéphane (S01E05)
další epizody (7)
Chérif (TV seriál)
La Mort de Kader Cherif (S04E04)
2014 Origines (TV seriál)
Le Sacrifice du pélican (S01E06)
Dragon noir (S01E05)
Le fils de la lune (S01E04)
další epizody (6)
2013 La Croisière (TV seriál)
Meurtres à... (TV seriál)
2012 Vive la colo! (TV seriál)
2009 Histoires de vies (TV seriál)
Mac Orlan (TV seriál)
2007 Jurés, Les (TV seriál)
2002 17, Le (TV seriál)
Petit café (TV seriál)
2001 Algérie des chimères, L' (TV seriál)
1999 La crim' (TV seriál)
1998 Avocats & associés (TV seriál)
H (TV seriál)
1997 Joséphine, ange gardien (TV seriál)
1993 Alice Neversová (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace