foto

Yannick Choirat

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Nos enfants
2016 La marcheuse
2015 Eva a Leon
Neuf jours en hiver (TV film)
Táta nebo máma
2014 Letní noci
2013 Blanche nuit
Mr. Morgans letzte Liebe
2012 Les Anonymes (TV film)
Pirátská TV
Záhadné zmizení (TV film)
2011 Goldman (TV film)
2010 Big Jim (TV film)
2009 Tueuse, La (TV film)
2007 J'attends quelqu'un
1995 Ange Espérandieu (TV film)

TV seriály

2020 Laetitia (TV seriál)
Epizoda 6 (E06)
Epizoda 5 (E05)
Epizoda 4 (E04)
další epizody (6)
2019 Jeux d'influence (TV seriál)
Episode 6 (E06)
Episode 5 (E05)
L'Effondrement (TV seriál)
2018 Victor Hugo, nepřítel státu (TV seriál)
IV (E04)
III (E03)
II (E02)
další epizody (4)
2017 Paris etc. (TV seriál)
Amour toujours (S01E12)
La Course (S01E11)
Surprise ! (S01E10)
další epizody (12)
Vzkazy mrtvých (TV seriál)
Epizoda 8 (S02E08)
Epizoda 7 (S02E07)
Epizoda 6 (S02E06)
další epizody (4)
2014 Trois fois Manon (TV seriál)
Trois (E03)
Deux (E02)
Un (E01)
2013 Alias Caracalla, au coeur de la Résistance (TV seriál)
Rex (Jean Moulin), mon patron (E02)
2012 Ainsi soient-ils (TV seriál)
Episode 3 (S01E03)
Episode 2 (S01E02)
2011 Le Repaire de la Vouivre (TV seriál)
1994 3000 scénarios contre un virus (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky