foto

Raimo Pass

  • nar. 22.9.1961 (59 let)
    Tallinn, Estonsko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Sandra saab tööd
2018 Reetur
2015 Šermíř
2014 Maastik mitme kuuga
Nullpunkt
2012 Houbaření
2010 Punane Elavhõbe
2008 Strom přání
Teine tulemine
2007 Georg
Öö
2005 Kohtumine tundmatuga (TV film)
2004 Prasečí revoluce

TV seriály

2020 Karppi (TV seriál)
Paldiski (S02E05)
2019 Zrádce (TV seriál)
Söed ja tärnid (E03)
2018 Keisari Aarnio (TV seriál)
Episode 10 (E10)
2008 Tuulepealne maa (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky