foto

Nathalie Cerda

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Les fusillés (TV film)
2009 Folie douce (TV film)
Livres qui tuent, Les (TV film)
Mikulášovy patálie
Za všechno může má matka
2008 Falešné obvinění (TV film)
2000 Vatel
1999 Petits nuages d'été (TV film)
1998 Lautrec
1997 Souhaitez-moi bonne chance (TV film)
1996 La Comète (TV film)
1995 Bídníci 20. století
1994 Le Voleur et la menteuse
Mort d'un gardien de la paix (TV film)
1993 Tout ça... pour ça!
1992 Mademoiselle Fifi ou Histoire de rire (TV film)
1990 L´ami Giono: Ennemonde (TV film)
1989 La jalousie

TV seriály

2016 Irresponsable (TV seriál)
Chérif (TV seriál)
Le Cri du silence (S03E02)
2015 Malaterra (TV seriál)
Episode 8 (E08)
Episode 7 (E07)
Episode 6 (E06)
další epizody (8)
2013 Détectives (TV seriál)
Le Sourire d'Abou (S01E05)
2012 Vesnice ve Francii (TV seriál)
Past (S04E11)
Od Anny (S04E10)
Propuštění (S04E06)
další epizody (8)
2010 Vesnice ve Francii (TV seriál)
Zrádce (S03E11)
Z lásky (S03E10)
Výběr (S03E08)
další epizody (7)
2009 Vesnice ve Francii (TV seriál)
Rána z milosti (S02E06)
Riziko smrti (S02E05)
Tvé jméno zní židovsky (S02E04)
další epizody (11)
2002 Père et maire (TV seriál)
2000 Žena zákona (TV seriál)
La Femme battue (S05E01)
1998 Avocats & associés (TV seriál)
1997 Homme en colère, Un (TV seriál)
P.J. (TV seriál)
1995 Les Boeuf-carottes (TV seriál)
1994 Julie Lescautová (TV seriál)
Zločin ve vyšších kruzích (S03E01)
1993 Alice Neversová (TV seriál)
1992 Cordierovi, soudce a policajt (TV seriál)
Police Secrets (TV seriál)

Dokumentární

1987 La Nuit des Molières (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky