foto

Rina Učijama

  • nar. 7.11.1981 (37 let)
    Minamiašigara, prefektura Kagošima, Japonsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Single Mom: Jasašii kazoku – A Sweet Family
2017 Jurari
2016 Bókjó (TV film)
Kuro no Shamen (TV film)
2015 Kakekomi onna to kakedaši otoko
2013 Džojú Reiko honó no jóni (TV film)
Kjórjó o horó
Kjórjú o horó
2012 Damashie Utamaro 2 (TV film)
Džúmanbun no iči no gúzen (TV film)
2011 Brutus no Shinzo (TV film)
Shinjû tenshi
2010 Tôku no sora
2009 Giwaku (TV film)
Kanašii boyfriend
2008 Sanjuman-nin no Kiseki — Nidome no Happi Basudei (TV film)
Yagyu Ichizoku no Inbo (TV film)
2007 Kodoku no utagoe (TV film)
2006 Bokutači no sensó (TV film)
Kaidan šin mimibukuro: Nobuhiko-san
Message (TV film)
Sei to shi wo waketa riyuu... "Earthquake" (TV film)
Yonimo Kimyona Monogatari 2006 Aki no Tokubetsuhen (TV film)
2005 Hošino Sen'iči monogatari (TV film)
Jam Films S
Ooku -War of the Belles- SP (TV film)
Šinku
2004 Te wo nigiru dorobou no hanashi
2002 Socugjó
2001 Satorare
2000 Go-Con! Japanese Love Culture

TV seriály

2017 Kirawareru Júki (TV seriál)
Mačikóba no onna (TV seriál)
2016 Kumokiri Nizaemon 3 (TV seriál)
Nonmama hakušo (TV seriál)
2015 Fuben na benrija (TV seriál)
Hanasaki Mai ga Damatte Inai (TV seriál)
2013 Honey Trap (TV seriál)
Kumokiri Nizaemon (TV seriál)
2012 Soko o Nantoka (TV seriál)
Summer Rescue: tenkû no shinryôjo (TV seriál)
Sósa čizu no onna (TV seriál)
Toši densecu no onna (TV seriál)
2011 5-nengo no Love Letter (TV seriál)
Akutou ~ Juuhanzai Sousahan (TV seriál)
2010 Daibutsu Kaigen (TV seriál)
Kimitachi ni Asu wa nai (TV seriál)
2007 Seito shokun! (TV seriál)
Ten to sen (TV seriál)
2006 Kiraware Matsuko no issho (TV seriál)
Tokyo Love Collection (TV seriál)
2005 Ooku -Hana no Ran- (TV seriál)
2004 Fire Boys (TV seriál)
Rikon bengoši (TV seriál)
2003 Good Luck!! (TV seriál)
Moto kare (TV seriál)
Musaši (TV seriál)
2002 Aibó (TV seriál)
Wedding Planner (TV seriál)
2001 Handoku!!! (TV seriál)
Rookie (TV seriál)
Strawberry on the Shortcake (TV seriál)
2000 Bus Stop (TV seriál)
Hensyuo (TV seriál)
Quiz (TV seriál)
1999 LxIxVxE (TV seriál)
Suzuran (TV seriál)
1998 Nanisama! (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace