foto

Laurent Natrella

  • nar. 8.12.1964 (56 let)
    Marseilles, Francie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2010 La Marquise des ombres (TV film)
2005 Stricteternum
2003 Dindon, Le (TV film)
2001 Bourgeois gentilhomme, Le (TV film)
Bůh je velký - já ne
2000 La Bascule à deux (TV film)
Les Insaisissables
Misanthrope, Le (TV film)
1999 Bascule, La (TV film)
1998 Meurtres sans risque (TV film)
Návštěvníci 2: V chodbách času
Telle mère, telle fille (TV film)
Venise est une femme (TV film)
1991 Léon Morin, prêtre (TV film)
1984 Veselé Velikonoce

TV seriály

2016 La Loi de... (TV seriál)
La Loi de Pauline - Mauvaise graine (E03)
Chérif (TV seriál)
Le Cri du silence (S03E02)
2010 Le roi, l'écureuil et la couleuvre (TV seriál)
Chez Maupassant (TV seriál)
L'Assassin (S03E05)
1991 La grande collection (TV seriál)

Divadelní záznam

2017 20 000 lieues sous les mers (divadelní záznam)
Cyrano de Bergerac (divadelní záznam)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky