foto

Bettina Woernle

  • nar. 24.11.1948 (70 let)
    Stuttgart, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2019 Tonio & Julia – Schulden und Sühne (TV film)
2014 Unterwegs mit Elsa (TV film)
2010 Der Schwarzwaldhof - Alte Wunden (TV film)
Der Schwarzwaldhof - Forellenquintett (TV film)
Männer lügen nicht (TV film)
2009 Na lásku není nikdy pozdě (TV film)
2008 Das Glück am Horizont (TV film)
2007 Das Geheimnis meiner Schwester (TV film)
Noch einmal zwanzig sein ... (TV film)
2006 Naše chůva je milionář (TV film)
2005 Dr. Sommerfeld - Alte Träume, neue Liebe (TV film)
Dr. Sommerfeld - Zwischen allen Stühlen (TV film)
2003 Der Augenblick der Begierde (TV film)
2002 Das Geheimnis meiner Mutter (TV film)
Mann mit den grünen Augen, Der (TV film)
2001 Das schwangere Mädchen (TV film)
1998 Wiedersehen in Palma (TV film)
1997 Der Mordsfilm - Tödliches Geschäft - Nur Geld macht glücklich (TV film)
1996 Rache ist süß (TV film)
Schwurgericht - Angst! (TV film)
1995 Angst (TV film)
1993 Ein Bett für Drei (TV film)
1992 V jiném stavu (TV film)
1991 Der Einbruch (TV film)
1990 Liebe und Maloche (TV film)
1987 Nur für mich
1983 Sydney an der Wupper - Dreamtime

TV seriály

2016 Phoenixsee (TV seriál)
2008 Die Stein (TV seriál)
Dědička hotelu (TV seriál)
1996 Wolkenstein (TV seriál)
1995 Hotel Hansson (TV seriál)
Schwurgericht (TV seriál)
1994 Julie Lescautová (TV seriál)
Malý svědek (S03E06)
1990 Kommissarin Goedeke (TV seriál)

Dokumentární

1986 Ich, Georg Gärtner

TV pořady

1972 Denkste!? (TV pořad)

Scenáristická filmografie

Filmy

2014 Unterwegs mit Elsa (TV film)
2009 Na lásku není nikdy pozdě (TV film)
1991 Der Einbruch (TV film)
1983 Sydney an der Wupper - Dreamtime

TV pořady

1972 Denkste!? (TV pořad)

Producentská filmografie

Herecká filmografie

Filmy

2019 Tonio & Julia – Ein neues Leben (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace