foto

Pascal Gennesseaux

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2017 Trouba k pohledání
2012 Johan Falk: Kodnamn Lisa
Johan Falk: Spelets regler
2011 Beur sur la ville
Halal police d'État
2010 Dávný zločin (TV film)
Mumu
2009 Juste un peu d'@mour (TV film)
Můj život v Neuilly
Slepý, ale jen trochu (TV film)
2008 De sang et d'encre (TV film)
Leur morale... et la nôtre
Poslední služba
2007 Big City
Dcera je nevinná (TV film)
Le fantôme de mon ex (TV film)
2005 Olé!
Svatební den
Tenkrát v Alžírsku
2004 Exmanželka mého života
Korsický případ
Prokletí bohů
2003 Clémence (TV film)
Une preuve d'amour (TV film)
2002 Závod
2000 Kráva a prezident
Největší ženská naděje
Sans plomb
1999 Au bain... Mari!
Suzy vend des sushis
Trafic d'influence
1998 Le Poulpe
Michael Kael contre la World News Company
1997 Mauvais genre
1996 Delphine 1, Yvan 0
1993 Panne grasse
1979 Bobo Jacco

TV seriály

2017 Umění zločinu (TV seriál)
Une beauté faite au naturel - Partie 2 (S01E02)
Une beauté faite au naturel - Partie 1 (S01E01)
Okupace (TV seriál)
Únor - 2. část (S02E08)
Únor - 1. část (S02E07)
2015 Disparue (TV seriál)
Épisode Huit (E08)
Épisode Sept (E07)
Épisode Six (E06)
další epizody (8)
2013 Wallander (TV seriál)
Mordbrännaren (S03E05)
2005 Kriminálka Paříž (TV seriál)
Père en détresse (S01E02)
2003 Komisařka Diana Carrová (TV seriál)
1999 Žena v taláru (TV seriál)
1998 Avocats & associés (TV seriál)
1993 Alice Neversová (TV seriál)

Herecká filmografie

Filmy

1997 Didier

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace