foto

Sandra Steffl

  • nar. 4.7.1970 (49 let)
    Mnichov, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Für Emma und ewig (TV film)
2010 Mia a milionář (TV film)
2009 Captain Berlin versus Hitler
2007 Video Kings
2006 Hra lásky a života (TV film)
Zucker im Blut
2005 Ein Toter führt Regie (TV film)
2004 Der Strick
2003 Tygří oko lépe vidí (TV film)
2001 Eine Insel zum Träumen - Koh Samui (TV film)
Jetzt bin ich dran, Liebling! (TV film)
2000 Sumo Bruno
1999 Die Musterknaben 2 (TV film)
Místo činu - Norbert (TV film)
1998 Milostné scény z planety Země
1997 Rossini - Oder die mörderische Frage, wer mit wem schlief

TV seriály

2012 Kriminálka Berlín (TV seriál)
Heiratsschwindler (S01E02)
Rozmarné jaro (TV seriál)
Nové začátky (E02)
2011 Heiter bis tödlich - Nordisch herb (TV seriál)
2009 Klinik am Alex (TV seriál)
2008 In aller Freundschaft (TV seriál)
Tragende Rolle (S11E41)
2004 Sabine!! (TV seriál)
2002 Edel a Starcková (TV seriál)
2000 Max & Lisa (TV seriál)
Schöne Aussichten (TV seriál)
Victor - Der Schutzengel (TV seriál)
1996 Lukas (TV seriál)
1978 SOKO München (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Host

TV pořady

2006 Das perfekte Profi Dinner - Spitzenköche unter sich (TV pořad)
2004 Zibb (TV pořad)
2001 Blond am Freitag (TV pořad)
1995 Die Harald Schmidt Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky