foto

Nadja Becker

  • nar. 25.10.1978 (40 let)
    Siegen, Nordrhein-Westfalen, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Für Emma und ewig (TV film)
2016 Adidas versus Puma (TV film)
Schlimmer geht immer (TV film)
Wilsberg - In Treu und Glauben (TV film)
2015 Heiraten ist nichts für Feiglinge (TV film)
2013 Robin Hood a já (TV film)
Wilsberg - Treuetest (TV film)
Zbouchnutá (TV film)
2012 Odkaz hříšnice (TV film)
Pomsta hříšnice (TV film)
Unter Frauen
Wilsberg - Aus Mangel an Beweisen (TV film)
2011 Rodinné štěstí (TV film)
2010 Hříšnice (TV film)
Ihr mich auch (TV film)
2009 Ein starkes Team - Das große Fressen (TV film)
Místo činu - Černý Petr (TV film)
2008 Marie Brand und der Charme des Bösen (TV film)
Polizeiruf 110 - Eine Maria aus Stettin (TV film)
Robin Pilcher: Cesta k lásce (TV film)
Und Jimmy ging zum Regenbogen (TV film)
Wilsberg - Filmriss (TV film)
Zwillingsküsse schmecken besser (TV film)
2007 Das Gelübde (TV film)
Proč muži neposlouchají a ženy neumí číst v mapách
2006 Laut werden! (studentský film)
2003 Science Fiction

TV seriály

2019 Andere Eltern (TV seriál)
Das Wichtigste im Leben (TV seriál)
2016 Dr. Klein (TV seriál)
Sehnsucht (S03E02)
Davor und Danach (S03E01)
2015 Kobra 11 (TV seriál)
Vesmír (S20E06)
2011 Hubert a Staller (TV seriál)
2010 Danni Lowinski (TV seriál)
2005 Der Staatsanwalt (TV seriál)
2004 SOKO Wismar (TV seriál)
Stromberg (TV seriál)
2001 Ahoj, Robbie! (TV seriál)
1995 Wilsberg (TV seriál)
1994 Ein starkes Team (TV seriál)
1981 Případ pro dva (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace