foto

Damon Gameau

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Patrick
The Wizard
2012 Save Your Legs!
Ze hry: Válka Kerry Packera (TV film)
2010 Cockroach
2009 Balibo
Being Carl Williams
2007 Razzle Dazzle: A Journey Into Dance
2006 Court of Lonely Royals
2004 Thunderstruck
2003 13th House, The
2002 Stopař

TV seriály

2016 Případ Kettering (TV seriál)
Návrat (E08)
Šílenství (E07)
Roy (E06)
další epizody (8)
2015 Gallipoli (TV seriál)
2014 Secrets & Lies (TV seriál)
2013 Mr. and Mrs. Murder (TV seriál)
Wentworth (TV seriál)
The Velvet Curtain (S01E05)
2012 Trable s dospíváním (TV seriál)
2011 SLiDE (TV seriál)
Episode 6 (E06)
Episode 3 (E03)
2010 Spirited (TV seriál)
2009 Ostré jako břitva (TV seriál)
Oh Lucky Man (S02E12)
The Reckoning (S02E10)
Judas Kiss (S02E09)
další epizody (8)
2008 Raw (TV seriál)
2007 Jak jsem poznal vaši matku (TV seriál)
My nejsme místní (S03E02)
2004 Love My Way (TV seriál)
2002 White Collar Blue (TV seriál)
2001 Life Support (TV seriál)
1998 Micallef Program, The (TV seriál)

Dokumentární

2019 2040
2014 That Sugar Film
2012 Utopia Girls (TV film)

Režijní filmografie

Filmy

2011 Animal Beatbox

Dokumentární

2019 2040
2014 That Sugar Film

Scenáristická filmografie

Filmy

2011 Animal Beatbox

Dokumentární

2019 2040
2014 That Sugar Film
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace