foto

Michael Kadelbach

  • nar. Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

2019 Play (TV film)
Tatort - Das Nest (TV film)
2018 So viel Zeit
Tatort - Blut (TV film)
Tatort - Im toten Winkel (TV film)
2016 Na rovinu (TV film)
2015 Nahý mezi vlky (TV film)
2013 Helmut Schmidt - Lebensfragen (TV film)
2009 Nouzové přistání (TV film)

TV seriály

2018 Legend of Cambria (TV seriál)
Parfum (TV seriál)
Fesselung (E06)
Herzakkord (E05)
Die dritte Substanz (E04)
další epizody (6)
2012 Die Chefin (TV seriál)

Dokumentární

2015 Versicherungsvertreter 2 - Mehmet Göker macht weiter
2013 Cerro Torre - A Snowball's Chance in Hell
2004 Weltmarktführer - Die Geschichte des Tan Siekmann

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky