Reklama

Reklama

60 minut

  • Polsko 60 minut (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

MMA borec nechce, aby mu soud odebral dceru. Odřekne proto důležitý zápas a spěchá přes celý Berlín na oslavu jejích narozenin. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (43)

Claw 

všechny recenze uživatele

V rámci možnosti vlastně malé německé vítězství, ale zároveň zaměnitelné béčko, v němž blonďatý svalovec prostě jen pomlátí spoustu lidí, aby dosáhl svého. Scénář se dopsal během počítání v prvním kole a koncovka je jaksi vypuštěná. Ale o děj tady nejde… Film je až po okraj naplněn docela dobrými akčními scénami. Ke konci se trochu opakují a po začátku třetího dějství už nepřinášejí dostatek nových prvků, které by souboje udržely svěží. Všichni na plátně jsou však v boji a jeho inscenování před kamerou velmi zdatní. Zejména Octova kamarádka a trenérka Cosima (Marie Mouroum) pomáhá vnést na plátno dynamiku pokaždé, když vstoupí do boje. Natočené je to dobře, surovost tam cítit je, ale zkrátka mi tam chybí lámání končetin a krev. Nějaké odlišné použití zbraní nebo faktorů prostředí by tomu možná také pomohlo, protože finální souboj působil už dost strojeně a vyumělkovaně. Ale jinak dobré hlavně ta rvačka 4v4 byla velmi zábavná. Ve výsledku se jedná o vážně zábavný akční kousek, který tedy není rozhodně objevný, či nějak nápaditý, v tomto případě mi to bylo ale tak nějak jedno, důležité je, že to nejzásadnější, proč by měl ten film bavit, v "60 minutách" funguje a za mě si tak zaslouží určitě palec nahoru. /60%/ ()

Juto 

všechny recenze uživatele

Je dobré, že globálna streamovacia služba NETFLIX má rozhodne chuť na nezvyčajné experimenty. A hľa, pre mňa neznámy režisér Oliver Kienle necháva pozoruhodne dobre trénovaného Emilia Sakraya, podobne ako Franku Potente ako Lolu, bežať Berlínom proti nemilosrdnému plynutiu času. Ale v scenári nenájdete žiadne zvláštne záblesky inšpirácie. Ale ani to nie je zlé. Tomto filme je dôležitá iba akcia a tá sa podarila. 5,5/10 ()

Reklama

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Motivácia, ktorú má hlavná hrdina, je jasná – za každú cenu chce oslavu narodenia dcéry stihnúť (inak zasiahne matka) a preto stornuje aj veľmi dôležitý boxerský zápas. S tým však nepočíta, že v danom zápase sú obrovské peniaze a niektorí z neskutočného zápasu nebudú mať radosť. Film je so svojim vedením a akčnou/bojovou líniou spíš viackrát pripomína nejakú Netflixovskú tuctovku, kde behanie a „cestovanie“ po Berlíne má ľahký dotyk Stathamovského Cranka, ale ani z ďaleka nemá tak vydarené scény a charakteristické (prípadne charizmatické) postavy (nehovoriac o dialógoch). Z určitého pohľadu je to pochopiteľné, pretože ciele hlavnej postavy sú iné. Napriek tomu si však myslím, že niektorým častiam filmu (príbehu) by mohli venovať trochu viac pozorností. P.S.: Keď spomínané nedostatky vám nejako neprekážajú, tak môjmu hodnoteniu pridajte ešte jednu malú hviezdičku. Osobné hodnotenie: 68% (**) ()

claudel 

všechny recenze uživatele

Lékař, učitel, popelář, pekař nebo MMA zápasník, každý milující tatínek bez ohledu na povolání by utíkal přes celý Berlín, Prahu, Paříž, aby stihl za tak vypjatých okolností narozeninovou oslavu svojí dcery. Ovšem pouze poslední jmenovaný má největší naději na úspěch, když mu jdou po krku drsní týpci, kteří mu chtějí ublížit. Žádné filmové veledílo, ale povedená německá oddechovka. ()

Johnny.ARN 

všechny recenze uživatele

Nemecká MMA fightovačka, ktorá má jednoduchý príbeh a filmové bitky. Stačí si pozrieť jeden turnaj aby človek videl, že real bitky, aj keď cvičených ľudí, takto nevyzerajú. Cením ale cast, že nepotrebovali menšiny a Shitflix im to schválil. Stále som mal ale pocit, že oveľa lepšie by to fungovalo ako onetake film. 2 z 5 ()

Galerie (42)

Zajímavosti (1)

  • Keď hrdina po súboji s černošským zápasníkom v bare vyjde pred bar, môžeme počuť rozhovor dvoch mužov v češtine. (johnsnow)

Reklama

Reklama