foto

Daniela Schulz

  • nar. 9.5.1982 (35 let)
    Ludwigslust, Mecklenburg-Vorpommern, Východní Německo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Ce sentiment de l'été
Most špiónů
Roadtrip
2014 Rendezvous
Totes Land (studentský film)
2013 Mörderische Jagd (TV film)
Rona & Nele
2012 Blutadler (TV film)
Ihr Brief zur Hochzeit (studentský film)
Tod einer Brieftaube (TV film)
2011 Mörderisches Wespennest (TV film)
Schimanski: Zločin a trest (TV film)
2010 Die Auflehnung (TV film)
Gonger 2 - Das Böse kehrt zurück (TV film)
Polizeiruf 110 - Zapfenstreich (TV film)
2009 Katzenleben (studentský film)
Místo činu: Mnichov - Amnézie (TV film)
2008 Rosa und Taxi (studentský film)
2007 Krvavá stopa
Místo činu: Brémy - Zářivá budoucnost (TV film)
2005 Sieben Himmel (TV film)
1998 Zločin a trest (TV film)

TV seriály

2015 In aller Freundschaft - Die jungen Ärzte (TV seriál)
2014 Dr. Klein (TV seriál)
Inseln (S01E02)
2009 Kriminálka Stuttgart (TV seriál)
2007 Deadline - Jede Sekunde zählt (TV seriál)
Policie Hamburk (TV seriál)
Kriminalista (TV seriál)
Cesta na smrt (S02E05)
2004 SOKO Wismar (TV seriál)
2003 Speciální tým Kolín (TV seriál)
1998 In aller Freundschaft (TV seriál)
1997 Pobřežní stráž (TV seriál)
1986 Großstadtrevier (TV seriál)
1981 Případ pro dva (TV seriál)
1977 Starej (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Dokumentární

2012 Vom Reich zur Republik - Reichsgründung/Die nervöse Großmacht (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace