foto

Peter Lustig

  • nar. 27.10.1937
    Breslau (Wrocław), Preußen, Německá říše
  • zem. 23.2.2016 (78 let)
    Husum, Schleswig-Holstein, Německo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2005 Löwenzahn - Die Reise ins Abenteuer (TV film)
1980 Odpadlík
1974 Pusteblume

TV seriály

2004 Way Things Work, The (TV seriál)
1989 Mittendrin (TV seriál)

TV pořady

1991 DAS! (TV pořad)
1981 Löwenzahn (TV pořad)
1979 NDR Talk Show (TV pořad)

Scenáristická filmografie

TV pořady

1981 Löwenzahn (TV pořad)
1972 Denkste!? (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace