foto

Roman Knižka

  • nar. 8.2.1970 (48 let)
    Budyšín, Východní Německo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Echte Bauern singen besser (TV film)
Rosamunde Pilcher - Geerbtes Glück (TV film)
2017 Ein Dorf rockt ab (TV film)
Friesland - Krabbenkrieg (TV film)
Zmatkářky: Každé řešení má svůj problém (TV film)
2016 Die Kinder meines Bruders (TV film)
2015 Engel der Gerechtigkeit - Geld oder Leben (TV film)
Hanna Hellmann - Der Ruf der Berge (TV film)
Rosamunde Pilcher: Nečekaná láska (TV film)
Tatort - Kälter als der Tod (TV film)
2014 Cecelia Ahern: Mezi nebem a zemí (TV film)
Cecelia Ahern: Tajemná kniha lásky (TV film)
Kommissar Marthaler - Partitur des Todes (TV film)
Krauses Geheimnis (TV film)
Lilly Schönauer: Osudová setkání (TV film)
2013 BlitzBlank (TV film)
Inga Lindström: Tajemství zámku Gripsholm (TV film)
Wilsberg - Treuetest (TV film)
Zurück ins Leben (TV film)
2012 Russisch Roulette (TV film)
Spreewaldkrimi - Feuerengel (TV film)
Tierisch verknallt (TV film)
2011 Das Duo - Liebe und Tod (TV film)
Nejlepší přítelkyně (TV film)
Rindvieh à la carte (TV film)
2010 Povinně nezadaný
Skvělá kariéra (TV film)
Smrtelné odhalení (TV film)
2009 Die Drachen besiegen (TV film)
Kinder des Sturms (TV film)
Kocour v botách (TV film)
Princezna ze statku 3 (TV film)
Tatort - Familienaufstellung (TV film)
2008 Místo činu - Trest smrti (TV film)
Pod hvězdným nebem (TV film)
Tunnelrat
2007 Hochzeit um jeden Preis (TV film)
Reine Geschmacksache
Rozum, či srdce (TV film)
2006 Die Hochzeit meiner Töchter (TV film)
Ein starkes Team - Dunkle Schatten (TV film)
Pfarrer Braun - Der unsichtbare Beweis (TV film)
2005 Doktor na Tenerife (TV film)
Loď snů - Omán (TV film)
Löwenzahn - Die Reise ins Abenteuer (TV film)
Stürmisch verliebt (TV film)
2004 Das Blaue Wunder (TV film)
Kurz - Der Film (studentský film)
Loď snů - Sri Lanka (TV film)
Princezna ze statku (TV film)
Rosamunde Pilcher: Tak blízko nebi (TV film)
Tatort - Janus (TV film)
2003 Anatomie 2
Hochbetrieb
Ich liebe das Leben (TV film)
Komisařka Rosa Roth - Jako křídla kolibříka (TV film)
Místo činu: Kolín - Fantom (TV film)
2002 Dvojčata
Láska až za hrob (TV film)
Stahlnetz - Ausgelöscht (TV film)
Vienna
2001 Mein Bruder, der Vampir
Schwindelnde Höhe (TV film)
Stubbe - Von Fall zu Fall: Unschuldsengel (TV film)
2000 Rote Glut (TV film)
Schweigen ist Gold (TV film)
Tatort - Einsatz in Leipzig (TV film)
Vergiss Amerika
1999 Jimmy the Kid
Mann steht auf, Ein (TV film)
Millennium Love – Ich hab dich nie vergessen (TV film)
Zajatci pouště (TV film)
Země hojnosti
1998 Anwalt Abel - Todesurteil für eine Dirne (TV film)
Candy
Lonny, der Aufsteiger (TV film)
Mann fällt nicht vom Himmel, Ein (TV film)
Schimanski: Sourozenci (TV film)
1997 Ausgerastet (TV film)
Sausages
Tatort - Nahkampf (TV film)
Trickser (TV film)
Zugriff (TV film)
1996 Die Halbstarken (TV film)
1995 Doppelter Einsatz - Kais kleiner Bruder (TV film)
1994 Ausgespielt (TV film)

TV seriály

2014 Kobra 11 (TV seriál)
Revoluce (S18E08)
2012 Kriminálka Berlín (TV seriál)
Der Wohltäter (S01E04)
2008 Dr. Molly & Karl (TV seriál)
2006 Spreewaldkrimi (TV seriál)
Einsatz in Hamburg (TV seriál)
Mord auf Rezept (E07)
Kobra 11 (TV seriál)
Poslední velká rána (S10E07)
2003 Otec Braun (TV seriál)
2000 Utta Danella (TV seriál)
1997 First Love - Die große Liebe (TV seriál)
Schimanski (TV seriál)
1996 SK Babies (TV seriál)
1995 Stubbe - Von Fall zu Fall (TV seriál)
Wilsberg (TV seriál)
1994 Ein starkes Team (TV seriál)
Rosa Roth (TV seriál)
1993 Rosamunde Pilcher (TV seriál)
1988 Anwalt Abel (TV seriál)
1981 Das Traumschiff (TV seriál)
1978 SOKO München (TV seriál)

Dokumentární

2017 Das Luther-Tribunal - Zehn Tage im April (TV film)
2004 89 Millimeter - Freiheit in der letzten Diktatur Europas - vyp.

TV pořady

2004 Zibb (TV pořad)
1999 Volle Kanne (TV pořad)
1991 DAS! (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace