foto

Felix Mitterer

  • nar. 6.2.1948 (72 let)
    Achenkirch, Rakousko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2011 Tatort - Lohn der Arbeit (TV film)
2009 Medvěd na útěku (TV film)
Tatort - Baum der Erlösung (TV film)
2008 Die Heilerin 2 (TV film)
Místo činu: Žula (TV film)
2007 Místo činu: Smrtelná hamižnost (TV film)
2006 Místo činu: Smrt z Afriky (TV film)
2005 Místo činu: Ďábel z hor (TV film)
2004 Die Heilerin (TV film)
Místo činu: Strážce pramene (TV film)
2003 Místo činu - Smrtící suvenýry (TV film)
2002 Andreas Hofer: Volný jako orel (TV film)
2001 Místo činu: Elvis žije (TV film)
Místo činu: Špatná krev (TV film)
2000 Tatort - Passion (TV film)
1998 Alle für die Mafia (TV film)
In der Löwengrube (TV film)
Krambambuli (TV film)
1995 Tatort - Der König kehrt zurück (TV film)
1994 Kein Platz für Idioten (TV film)
Verkaufte Heimat - Teil 3 - Die Feuernacht (TV film)
Verkaufte Heimat - Teil 4 - Komplott (TV film)
1993 Die Piefke-Saga - Die Erfüllung (TV film)
Wildnis, Die (TV film)
1991 Besuchszeit (TV film)
Sibirien (TV film)
1990 Die Piefke-Saga - Das Geschäft (TV film)
Die Piefke-Saga - Der Skandal (TV film)
Die Piefke-Saga - Die Animation (TV film)
1989 Verkaufte Heimat - Teil 1 - Brennende Lieb (TV film)
Verkaufte Heimat - Teil 2 - Leb' wohl, du mein Südtirol (TV film)
1987 Rauhe Leben, Das (TV film)
1986 Erdsegen (TV film)

TV seriály

2016 Země zločinu (TV seriál)
Smrt za noci svatojánské (E07)
1990 Piefke-Saga, Die (TV seriál)
1983 Die fünfte Jahreszeit (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Dokumentární

1990 Requiem pro Dominika

Divadelní záznam

1978 Kein Platz für Idioten (divadelní záznam) - divadelní hra

Herecká filmografie

Filmy

1982 Doktor Faustus
1978 Grüne Witwen sind sie alle! (TV film)

TV seriály

1980 Ringstraßenpalais (TV seriál)

Dokumentární

2014 D.U.D.A! Werner Pirchner
1990 Requiem pro Dominika

TV pořady

2012 Gipfel-Sieg: Der Wille versetzt Berge (TV pořad)

Divadelní záznam

1978 Kein Platz für Idioten (divadelní záznam)

Režijní filmografie

TV seriály

1990 Piefke-Saga, Die (TV seriál)

Host

TV pořady

2014 9 Plätze - 9 Schätze (TV pořad)
2010 Erlesen (TV pořad)
1976 Club 2 (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky