foto

Emmanuelle Bercot

  • nar. 6.11.1967 (53 let)
    Paříž, Francie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Režijní filmografie

Scenáristická filmografie

Filmy

2016 150 miligramů
2015 Hlavu vzhůru!
2013 Vlastní cestou
2011 Polisse
2005 Backstage
2004 À poil!
2001 Clément
1999 La Puce
1997 Les Vacances

TV seriály

2009 Černá série (TV seriál)

Host

TV pořady

2015 Au fil de la nuit (TV pořad)
2007 Rencontres de cinéma (TV pořad)
2003 93 Faubourg Saint-Honoré (TV pořad)
1998 Vivement dimanche prochain (TV pořad)