foto

Emmanuelle Bercot

  • nar. 6.11.1967 (51 let)
    Paříž, Francie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2016 150 miligramů
2015 Hlavu vzhůru!
2013 Vlastní cestou
2012 Nevěrníci
2010 Mes chères études (TV film)
2005 Backstage
2004 À poil!
2003 Quelqu'un vous aime...
2001 Clément
1999 Choix d'Élodie, Le (TV film)
La Puce
1997 Les Vacances

TV seriály

2009 Černá série (TV seriál)
2000 Scénarios sur la drogue (TV seriál)

Herecká filmografie

Filmy

2018 Bojovnice
L'Heure de la sortie
2015 Můj král
2013 En solitaire
2012 Rue Mandar
2011 Polisse
2007 Dětství
2005 Tábor divochů
2004 Tak za chvilku
2001 Clément
1999 Une pour toutes
Vše začíná dnes
1998 La Classe de neige
1997 La divine poursuite
1995 État des lieux
1991 Ragazzi

TV seriály

2018 Fiertés (TV seriál)

TV pořady

2015 Au fil de la nuit (TV pořad)
2007 Rencontres de cinéma (TV pořad)
2003 93 Faubourg Saint-Honoré (TV pořad)
1998 Vivement dimanche prochain (TV pořad)

Scenáristická filmografie

Filmy

2016 150 miligramů
2015 Hlavu vzhůru!
2013 Vlastní cestou
2011 Polisse
2005 Backstage
2004 À poil!
2001 Clément
1999 La Puce
1997 Les Vacances

TV seriály

2009 Černá série (TV seriál)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace