Reklama

Reklama

Sentinelle

  • Francie Sentinelle
Trailer

Obsahy(1)

François Sentinelle vede dvojí život. Přes den coby nejslavnější policajt na ostrově Reúnion, proslulý drsnými metodami a květovanými košilemi, nahání zločince ve svém legendárním žlutém džípu. Ale mimo to je Sentinelle taky okouzlující zpěvák. (Prime Video)

Videa (1)

Trailer

Recenze (6)

Marze 

všechny recenze uživatele

Zemite brutalni sceny. Je tu pekny zapas v koupelne. Jinak film funguje jako lecba nespavosti, protoze mu chybi napeti. Nebyl jsem schopen napojit se na zadnou z postav. ()

johnsnow 

všechny recenze uživatele

Panenko mário to zas bolo toto. Ono príbehovo ok, akcia je slušne drsná ale čo z toho keď hrdina je totálny kokot a bohužiaľ jeho kokotizmus sa neustále zvyšuje, plus trápne akože humorné vsuvky ktoré nefungujú (až na jednu). A pokiaľ koniec naznačuje dvojku, ja sa na ňu dívať nebudem. ()

Reklama

mira007 

všechny recenze uživatele

Francouzská crazy komedie o policajtovi alá blbý a blbější, kde jednou hvězdou dokážu ocenit slušný tempo a exotiku francouzského departmentu Reunion, jenže toť vše pozitivního, protože jinak je to ukrutně nevtipná křečovitá nekomedie a navíc hlavní hrdina je 100% iritující hrdina, takže hrdinou jsem já, že jsem to vůbec dokoukal... ikdyž posledních 15 minut bylo možná na dvě hvězdy. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Snaha o bláznivú akčnú komédiu, ktorá je ale paródiou na seba samú. Otravný fízel a zároveň kreténsky spevák. Samoľúby idiot v role policajta, na to ale herca ani netrebalo, stačilo zobrať akéhokoľvek dopraváka. Film hádže jeden chabý vtip za druhým a hlavnému hrdinovi sa nezavrie huba tak často, že si prajete nech sa mu už tie predĺžené vlasy zamotajú niekde do leteckej turbíny. ()

Galerie (13)

Zajímavosti (1)

  • Po závěrečných titulcích následuje ještě jedna scéna. (bianci)

Reklama

Reklama