Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Komedie Nevěrníci je sérií několika krátkých filmů, zaměřených na mužskou nevěru. (oficiální text distributora)

Videa (5)

Trailer 1

Recenze (48)

TommyDiamond 

všechny recenze uživatele

Tak asi takhle to vypadá, když má film osm režisérů! Jak? No hrozně! Už úplně vidím ty erudovaný kecy, když se těchto osm francouzských hlav sešlo u kulatého stolu při tvorbě tohoto šotka…. A to by si kdejaký studentský film vytřel s Nevěrníky .......... až k lopatkám. I když to má být devět krátkých příběhů, kde je v hlavní roli ,,nevěra'' , tak mezi každým zeje obrovská díra. Jsou naplácaný přes sebe, asi tak jak přišli našim milým amatérským tvůrcům pod ruku. Bohužel tento francouzský pokus odměním pouze jednou hvězdou, neboť jsem padal nudou doslova na hubu.... ()

Ygnor 

všechny recenze uživatele

Musím říci předem, že jsem na Nevěrníky narazil náhodou v TV na jednom hudebním programu, kde jsem si myslel, že snad ani nevysílají filmy, takže byl jsem úplně nepřipraven na to, co mě může čekat, úplná „tabula rasa“. Přestože bylo již dost hodin, tak jsem to celé vydržel ;-) a místy se smál fakticky nahlas, viz minisekvence: „pejsek“ a zde již propírané „prasátko“ (na hraně černého humoru), které byly velice chutnými francouzskými delikatesami. Delší a náročnější příběhy např. „lolita“ a „hra na pravdu“ rovněž nebyly od věci. Briskní dialogy, vedení herců a jejich výběr…., kdy vše je samozřejmě pohádkou, avšak uvěřitelnou, jsou zabaleny v dostatečně štědrém finančním hávu, kdy nic nevypadá lacině a jste právem vtaženi do děje, kdy můžete s chutí vychutnávat poklesky rádoby pánů tvorstva na jejich „první signální“. Klidně to pro mě mohlo skončit „terapií“, kdy „Las Vegas“ je možná hlavně se svou pointou, již taškařičně naroubovaná růže na pestrobarevný keř, který buď film dle vkusu diváka zahubí, nebo vykvete… Dobře jim tak. ()

Reklama

claudel 

všechny recenze uživatele

Vtipná i vážná oddechovka, v níž Dujardin stihne dokázat, že je skutečně vynikající herec mnoha tváří, který ač velmi atraktivní vzhledem, což ocení především ženské publikum, se nebojí ze sebe udělat odpudivého škemrajícího losera. Tahle hotelová kreace patří společně s komorním dramatem s Alexandrou Lamy k nejpovedenějším povídkám. Jediné, co mě trochu vyvedlo z míry, byla hororově sadomasochistická kreace Mélanie Doutey. Že by to byl jejich společný nápad s Lellouchem? ()

mira007 

všechny recenze uživatele

Pásmo francouzských eroticky laděných " Bakalářů" na téma nevěrníků ( přičemž nejvtipnější jsou ty dva mezipříběhy na jednu minutu ). Ikdyž ten film není nic famózního, tak se mi zaryl do paměti, protože 1) celkem otevřené dialogy a scény 2) herectví mého oblíbence Dujardina na x způsobů 3) nahá kráska Clara Ponsot 4) finální homoprcanice ( to mám doteď před očima, nevím zda se dusit zvratky nebo smíchem ) ()

Pavlínka9 

všechny recenze uživatele

Nějak nevím jak se k tomu vyjádřit. Nejvíc se mi líbili miniepizodky se zahlazováním nevěry, paní na houpačce a sezení anonymních nevěrníků :D Jinak obdivuji hlavní herce, že do toho šli :) Je to hodně odvážné, upřímné, ale o to zajímavější. Závěr je precizní, jelikož jsem čekala na nějaký zvrat, ale i kdyby nebyl, tak i tak pohled na život muže s tímto přístupem, mě dost zaujal. ()

Galerie (33)

Zajímavosti (1)

  • Ve filmu si společně zahráli tehdejší partneři v soukromí - Jean Dujardin a Alexandra Lamy a Gilles Lelouche a Mélanie Doutey. (claudel)

Související novinky

Jean Dujardin se začne neodvratně zmenšovat

Jean Dujardin se začne neodvratně zmenšovat

05.11.2023

Připravte si lupu. Držitel Ceny Akademie Jean Dujardin (The Artist, Novembre) by si měl zahrát hlavní roli v připravovaném francouzském sci-fi snímku The Incredible Shrinking Man od produkční… (více)

Reklama

Reklama