foto

Dagmar Hirtz

  • nar. 29.5.1941 (78 let)
    Aachen, Preußen, Německá říše

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2012 Herzversagen (TV film)
2010 Die Hebamme - Auf Leben und Tod (TV film)
2009 Mein Mann, seine Geliebte und ich (TV film)
2007 Der Mustervater 2 - Opa allein zu Haus (TV film)
Ich wollte nicht töten (TV film)
2006 Sie ist meine Mutter (TV film)
2004 Bella Block - Das Gegenteil von Liebe (TV film)
Sám mezi dětmi (TV film)
2002 Der Tod ist kein Beweis (TV film)
2001 Bella Block - Bitterer Verdacht (TV film)
2000 Küss mich, Frosch (TV film)
Schwiegermutter (TV film)
1997 Die Konkurrentin (TV film)
1995 Moondance
1984 Nedosažitelné vztahy

TV seriály

2008 Kriminalista (TV seriál)
Noční pták (S03E03)
Vražedné blues (S03E01)
1994 Bella Block (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

1984 Nedosažitelné vztahy
1973 Chodec

Producentská filmografie

Herecká filmografie

Filmy

1973 Chodec

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace