foto

Paula Hartmann

  • nar. 2001

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Tatort - Angriff auf Wache 08 (TV film)
2018 Ausgerechnet Sylt (TV film)
2015 Chůvák
Silvia S. – Blinde Wut (TV film)
2013 Einfach die Wahrheit (TV film)
2011 Loď snů - Bora Bora (TV film)
2009 Cesta za svobodou (TV film)
Liebling, weck die Hühner auf (TV film)
Všichni ostatní
Čachtická paní
2007 Der Mustervater 2 - Opa allein zu Haus (TV film)

TV seriály

2018 Die Spezialisten - Im Namen der Opfer (TV seriál)
Shenjas Rückkehr (S03E06)
2006 Tierärztin Dr. Mertens (TV seriál)
2004 Rodina doktora Kleista (TV seriál)
1981 Das Traumschiff (TV seriál)

Dokumentární

2014 Malé ruce ve Velké válce (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky