foto

Roeland Wiesnekker

  • nar. 25.11.1967 (52 let)
    Curych, Švýcarsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Eine harte Tour (TV film)
Laim und der letzte Schuldige (TV film)
2019 Und tot bist Du! – Ein Schwarzwaldkrim (TV film)
2018 Die Sitte - Tod am Teich (TV film)
Tatort - Weiter, immer weiter (TV film)
2017 Der Bozen-Krimi: In der Falle (TV film)
Der Kommissar und das Kind (TV film)
2016 Chladné srdce
Der Bozen-Krimi: Das fünfte Gebot (TV film)
Sag mir nichts (TV film)
Tatort - Die Geschichte vom bösen Friederich (TV film)
Tatort – Wendehammer (TV film)
2015 Der Kotzbrocken (TV film)
Rider Jack
Tatort - Hinter dem Spiegel (TV film)
Tatort - Kälter als der Tod (TV film)
Zmatky jedné matky 2: Kmotřička (TV film)
2014 Der Hamster (TV film)
Die Pilgerin (TV film)
Kafkovo Doupě
Láska mezi řádky (TV film)
Nebenwege
Spreewaldkrimi - Mörderische Hitze (TV film)
Tatort - Alle meine Jungs (TV film)
Zmatky jedné matky (TV film)
2013 Zoe a já
2012 Dead Fucking Last
Klára a tajemství medvídků
Místo činu: Kolín - Kontraband (TV film)
Mörderische Jagd (TV film)
Osud jménem Tsunami (TV film)
Töte mich
2011 Ich habe es Dir nie erzählt (TV film)
Marie Brand und der Moment des Todes (TV film)
Muž z Pekingu (TV film)
Tod am Engelstein (TV film)
2010 Der Letzte Weynfeldt (TV film)
Poslední mlčení
Rosa Roth - Notwehr (TV film)
Sommervögel
Tatort - Der Schrei (TV film)
2009 Der Fürsorger
Místo činu: Kolín - Klidnou rukou (TV film)
Mörder auf Amrum (TV film)
2007 Breakout
Der Falsche Tod (TV film)
Meine schöne Bescherung
Na cestě
Nebenwirkungen (TV film)
Tarragona - Ein Paradies in Flammen (TV film)
2006 Blackout: Vražedné vzpomínky (TV film)
Eden
2005 Místo činu - Vánice (TV film)
2004 Bad News
Ich werde immer bei euch sein (TV film)
Strähl
2003 Schwabenkinder (TV film)
2002 666 - Traue keinem, mit dem Du schläfst!
Dilemma (TV film)
Füür oder Flamme
2001 Stille Liebe
2000 Hat er Arbeit? (TV film)
Wolfsheim (TV film)
1998 Menschenfeind, Der (TV film)
1997 Zweite Hand, Die
1996 Erhöhte Waldbrandgefahr
Katzendiebe
1995 Der Nebelläufer
1994 Wachtmeister Zumbühl
1993 Justice
1991 Anna Göldin, letzte Hexe
Immer & ewig
Karl

TV seriály

2018 Der Prag-Krimi (TV seriál)
Řeka života (TV seriál)
Okavango - Fremder Vater (E05)
2013 Doc Meets Dorf (TV seriál)
IK 1 - Touristen in Gefahr (TV seriál)
Kommissarin Lucas (TV seriál)
Lovergirl (E18)
2012 Das Duo (TV seriál)
Der tote Mann und das Meer (E23)
Stubbe - Von Fall zu Fall (TV seriál)
Alte Freunde (E45)
2009 Nachtschicht (TV seriál)
Wir sind die Polizei (E07)
2007 Dr. Psycho - Die Bösen, die Bullen, meine Frau und ich (TV seriál)
2006 Spreewaldkrimi (TV seriál)
2003 Mravnostní oddělení (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky