foto

İsmail Deniz

  • nar. 1979
    Dinslaken, Nordrhein-Westfalen, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Revolution Now!
2012 Invisible Me
2011 Mai wei
2010 15 Meter
Hiphop Express
2009 Armee der Stille - La Isla Bonita
2008 Běž o život
2004 Srdeční zástava

TV seriály

2016 Kriminálka Istanbul (TV seriál)
Im Zeichen des Taurus (2) (E16)
Im Zeichen des Taurus (1) (E15)
2012 MEK 8 (TV seriál)
2006 V podezření (TV seriál)
Willkommen im Club (E06)
1994 Under Suspicion (TV seriál)
1978 SOKO München (TV seriál)

Dokumentární

2008 Run for Your Life

Divadelní záznam

2016 GOLD. Der Film der Nibelungen (divadelní záznam)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky