foto

Nele Mueller-Stöfen

  • nar. 7.5.1967 (53 let)
    Hamburk, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Všechna moje láska
2015 Besser spät als nie (TV film)
Familienfest
2014 Jack
Tschüss Papa (studentský film)
2013 Tatort - Wer das Schweigen bricht (TV film)
2011 Fischer fischt Frau (TV film)
2009 Der Mann auf der Brücke (TV film)
Heute keine Entlassung (TV film)
2008 Einer bleibt sitzen (TV film)
Herrscher von Edessa, Der
2007 Das Herz ist ein dunkler Wald
Guten Morgen, Herr Grothe (TV film)
2005 Tatort - Leiden wie ein Tier (TV film)
2004 Bloch - Schwestern (TV film)
Das Kommando (TV film)
Tatort - Eine Leiche zu viel (TV film)
2001 Ein Zwilling zuviel (TV film)
Frau2 sucht HappyEnd
Pravidla úspěchu
Smrtící víkend (TV film)
Státní tajemství (TV film)
2000 Trennungsfieber (TV film)
Zlatý chlapec (TV film)
1999 Beckmann und Markowski - Gehetzt (TV film)
Gierig
Únosci a malá Jenny
1998 Annino prokletí (TV film)
Die Beischlafdiebin (TV film)
Doppeltes Spiel mit Anne
Dunckel (TV film)
Fett weg!
Finále (TV film)
Single sucht Nachwuchs (TV film)
1997 Buddies - Leben auf der Überholspur (TV film)
Die sieben Feuer des Todes (TV film)
Hotel Mama - Die Rückkehr der Kinder (TV film)
Rochade
Stille Herr Genardy, Der (TV film)
1996 Das Superweib
1995 Hotel Mama (TV film)
Komisařka Rosa Roth - Samé lži (TV film)
Leihmann, Der
1994 Einer meiner ältesten Freunde
1990 Místo činu - Schůzka (TV film)

TV seriály

2018 Unter anderen Umständen (TV seriál)
Das Geheimnis der Schwestern (E14)
2017 Die Spezialisten - Im Namen der Opfer (TV seriál)
Feindkontakt (S02E12)
Helen Dorn (TV seriál)
Gnadenlos (E07)
2013 Kriminálka Berlín (TV seriál)
Kranke Schwestern (S01E13)
2012 Letzte Spur Berlin (TV seriál)
Kriminálka Stuttgart (TV seriál)
Koi Ahoi (S03E25)
2011 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Hexenschuss (S10E28)
2009 Der Kapitän (TV seriál)
Packeis (S03E02)
Piraten (S03E01)
2008 Doktor z hor: Nové příběhy (TV seriál)
2006 SOKO Wismar (TV seriál)
Verfluchte Leidenschaft (S04E03)
2002 Bloch (TV seriál)
Der Solist (TV seriál)
In eigener Sache (E04)
Kuriertag (E03)
2001 Vraždy v Kitzbühelu (TV seriál)
1995 Hotel Hansson (TV seriál)
1994 Rosa Roth (TV seriál)
Správná dvojka (TV seriál)
1980 Auf Achse (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

2019 Všechna moje láska
2015 Am Strand
2014 Jack

TV seriály

2019 Eden (TV seriál)
Episode 1 (E01)

Režijní filmografie

Filmy

2015 Am Strand

Host

TV pořady

2004 Zibb (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky