foto

Lotten Roos

  • nar. 26.6.1971 (47 let)
    Sånga, Västernorrlands län, Švédsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Min värld i din
2014 Unga Sophie Bell
2010 Na druhé straně
2009 Födelsedag
2003 Mannen som log (TV film)
2001 Chodec (studentský film)

TV seriály

2013 Wallander (TV seriál)
Mordbrännaren (S03E05)
2011 Most (TV seriál)
Epizoda 3 (S01E03)
2009 Wallander (TV seriál)
Skytten (S02E08)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace