foto

Mads Hjulmand

  • nar. 12.11.1982 (37 let)
    Kodaň, Dánsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Mørke Rum
2014 Město 44
2012 Královská aféra
2011 Der Weihnachtsmuffel (TV film)
2009 Divoké labutě
Ein Mann, ein Fjord! (TV film)

TV seriály

2020 Grænseland (TV seriál)
Sløborn (TV seriál)
2015 Norskov (TV seriál)
2014 1864 (TV seriál)
Epizoda 5 (E05)
Epizoda 4 (E04)
2009 Store drømme (TV seriál)
2007 2900 Happiness (TV seriál)
1986 Großstadtrevier (TV seriál)
1981 Případ pro dva (TV seriál)

Host

TV pořady

2009 Livvagterne (TV pořad)
2007 Tjenesten - nu på tv (TV pořad)
1991 DAS! (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky