foto

Steven Chester Prince

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 New Life
2015 Woodlawn
2014 Chlapectví
2011 Atlasova vzpoura: 1. část
2008 Ananas
2006 Red Ridge
Temný obraz
2005 Blue Sombrero
Bláznivá olympiáda
Oil Storm (TV film)
Sexy mrtvola
2004 Pevnost Alamo
2002 Master of the Game
2001 Mergers & Acquisitions
Parfém
1997 Allie & Me
No Small Ways
Spamarama: The Movie
1996 Dvě matky Zachariáše (TV film)
1995 Texas (TV film)
1994 Zrazené děti (TV film)
1992 Zločinecké způsoby (TV film)
1991 Scary Movie
Útěk před smrtí (TV film)
Žhavé výstřely
1990 Dvě esa (TV film)
Velký návrat
1989 Ďáblice

TV seriály

2007 Světla páteční noci (TV seriál)
Upping the Ante (S01E14)
Little Girl I Wanna Marry You (S01E13)
Útěk z vězení (TV seriál) - herec, a.z.
Orientación (S03E01) - a.z.
Pan X (S02E14)
2006 Světla páteční noci (TV seriál)
Eyes Wide Open (S01E02)
Útěk z vězení (TV seriál)
Naprostý pád (S02E08)
Zahrabaný (S02E07)
Štvanice (S02E01)
2002 JAG (TV seriál)
Pocta hrdinovi (S07E18)
1995 Lonesome Dove: The Outlaw Years (TV seriál)
Ulice Lareda (TV seriál)
1994 Walker, Texas Ranger (TV seriál)
Cesta do Black Bayou (S03E07)

Dokumentární

2014 21 Years: Richard Linklater

Scenáristická filmografie

Režijní filmografie

Filmy

2015 Božské poslání

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky