Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Chamtivý strýček (Brian Cox) a hromada dluhů donutí roztomilého smolaře Steva Barkera (Johnny Knoxville) uchýlil se k plánu tak šílenému a zavrženíhodnému, že by dokonce mohl fungovat. Bude předstírat mentální retardaci, pronikne na nadcházející Speciální olympiádu a domů přiveze zlato! Jenomže soupeři celý podfuk prokoukli. Steve díky nim procitá a uvědomuje si, že chce zdolat mnohem větší výzvu: stát se lepším člověkem. U filmu Bláznivá olympiáda, natočeného v produkci neohrožených bratrů Farrellyů (Něco na té Mary je, Těžce zamilován) se budete neskutečně bavit od začátku až po závěrečné titulky! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (216)

DHDV 

všechny recenze uživatele

Docela jsem se bavil! Téma je sice docela drsné a chvilkami mi připadá, že sem tam přestřelí. Johnny hraje opravdu přesvědčivě, a v některých scénách mi připadá, že ani nehraje, že je takoví přirozeně. Buď dělá kraviny zcela upřímně anebo je opravdu takový pošuk! Myšlenku tento film má, to se mí líbí asi nejvíce. Komedie zabaví a možná člověk změní pohled na předsudky… Tohle je ještě kvalitní „šílená komedie“ a ne nějaká slátanina ostatních filmů. ()

himor 

všechny recenze uživatele

Typický Knoxville...strašná hovadina a čo je ešte horšie, hrajú tam postihnutý či už telesne, alebo duševne...nehovorím to preto aby som sa na nich bavil, skôr preto, že to bolo čisté znevažovanie ľudí s postihnutím. Ako dali im prácu a tak, ale toto bolo príliš. Ale k filmu...nápad za hovno, o hercoch pomlčím. Ja neviem nepripadalo mi to ani smiešne...skôr hlúpe. max 30% ()

Reklama

Torision 

všechny recenze uživatele

Když jsem si film stahoval,původně jsem si myslel,že Johnny Knoxville bude hrát asbsolutně bezcharakterního hajzla(něco jako Matt Dillon v Něco na té Mary je) a všechny postižené bude ponižovat a zneužívat pro svoje dobro.To se mi moc nesplnilo,ale postava,kterou Knoxville hrál,byla vcelku sympatická.Film má celkem i spád a dost se u něj zasmějete. Ať už se třeba scéna,kdy Steve trénuje postiženost koukáním na Forresta Gumpa nebo scéna,kdy Steve spolu s ostatními postiženými tancuje ve sprše na písničku ze Sedmi statečných. U filmu jsem se prostě bavil :o) 80% ()

Jizni Tlapa 

všechny recenze uživatele

Duševně méně svěží nápad je originální. Veliká škoda, že z něj tvůrci zdaleka nevytřískali maximum.Potenciál tam byl sakramentský. Ať už jde o hlavního mimoně Knowvilla nebo ostatní bandu mentálně postižených. Vyvedený scénář a celkově málo "k zasmání nehod". Lehký nadprůměr a palec nahoru za použitou hudbu ze Sedmi statečných.. ()

Hal_Moore 

všechny recenze uživatele

Příjemná komedie s Johnnym "retard" Knoxvillem. Děj je velice jednoduchý, šablonovitý, pln klišé. Ale i přes to příjemně pobaví, rozesměje a vyloudí úsměv na tváři. Nějak zvlášť nadprůměrnými hereckými výkony film neoplývá, na druhou stranu většina zúčastněných nějaký ten komediální talent má. Docela povedený soundtrack, hodně rychlý konec a super scéna v kostele. Lepší průměr. ()

Galerie (24)

Zajímavosti (8)

  • Film měl jít do amerických kin už v roce 2004, ale byl pozdržen vedoucími studia, protože se jim nelíbil obsah. (HappySmile)

Reklama

Reklama