foto

Artur Żurawski

  • nar. 3.4.1972 (47 let)
    Szczecin, Polsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2017 Bhoomi
2016 Sultan
2014 Neohrožená
2013 Jackpot
2012 Od úplňku do úplňku

TV seriály

2019 Echo serca (TV seriál)
Episode 13 (S02E13)
Episode 12 (S02E12)
Episode 11 (S02E11)
další epizody (30)
2011 Instynkt (TV seriál)
Oster (E13)
Dobrodziej (E11)
2010 Nowa (TV seriál)
2007 Tylko miłość (TV seriál)
2006 Dwie strony medalu (TV seriál)
2005 Warto kochać (TV seriál)
2002 Samo życie (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky