foto

Vjačeslav Grišečkin

  • nar. 28.6.1962 (58 let)
    Soči, Krasnodarský kraj, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Sezon posadok (TV film)
2016 #Vsjo_ispraviť!?!
2015 Sročno vyjdu zamuž
2012 Jabločnyj spas (TV film)
2009 Novyje priključenija Aljonuški i Jeremy
2008 Priključenija Aljonuški i Jeremy
2007 Soldaty. Novyj god, tvоju diviziju!
2006 Aziris nuna
Vareňka (TV film)
Виртуальный роман
2004 Soldaty. Zdravstvuj, rota , Novyj god! (TV film)
2003 Těatralnyj roman (TV film)
1997 Staryje pěsni o glavnom 2 (TV film)
1996 Karera Arturo Ui
1994 Koroli Rossijkogo syska: Ubijstva Buturlina
1993 Blagotvoritělnyj bal (TV film)
Russkij regtajm
1989 Биндюжник и король

TV seriály

2016 Lučik (TV seriál)
Saša dobryj, Saša zloj (TV seriál)
Tri korolevy (TV seriál)
2015 Barsy (TV seriál)
Děrevenskij roman (TV seriál)
2014 Doroga domoj (TV seriál)
Uchoďaščaja natura (TV seriál)
Всё сокровища мира (TV seriál)
2013 Krasnyje gory (TV seriál)
Meždu nami děvočkami (TV seriál)
Soldaty 17. Snova v stroju (TV seriál)
2011 Kontrigra (TV seriál)
2010 Serafima prekrasnaja (TV seriál)
2009 Margoša (TV seriál)
Soldaty 16. Děmběl něizběžen (TV seriál)
2008 Alexandrovskij sad 3 (TV seriál)
Soldaty 14 (TV seriál)
Soldaty 15. Novyj prizyv (TV seriál)
Soldaty. Děmbělskij albom (TV seriál)
Žarkij ljod (TV seriál)
2007 Soldaty 11 (TV seriál)
Soldaty 12 (TV seriál)
Soldaty 13 (TV seriál)
Čužije tajny (TV seriál)
2006 Děvjať něizvěstnych (TV seriál)
Reklamnaja pauza (TV seriál)
Soldaty 10 (TV seriál)
Soldaty 6 (TV seriál)
Soldaty 7 (TV seriál)
Soldaty 8 (TV seriál)
Soldaty 9 (TV seriál)
Sčastlivy vmeste (TV seriál)
Vyzov (TV seriál)
Predskazanije (S02E01)
2005 Děti Vaňjuchina (TV seriál)
Ljubov moja (TV seriál)
Soldaty 3 (TV seriál)
Soldaty 4 (TV seriál)
Soldaty 5 (TV seriál)
2004 Bojec (TV seriál)
Krasnaja ploščaď (TV seriál)
Na viraže (TV seriál)
Opera: Chroniki ubojnogo otděla (TV seriál)
Kto chočet stať millioněrom (S01E10)
Potěrjavšije solnce (TV seriál)
Undina 2. Na grebně volny (TV seriál)
2003 Bajazet (TV seriál)
Jevlampija Romanova. Sledstvije veďot diletant (TV seriál)
Manikjur dlja pokojnika (S01E01)
Kobra. Antiterror (TV seriál)
Moskva. Centralnyj okrug (TV seriál)
Tajnyj znak 2. Vozvraščenije chozjaina (TV seriál)
Kamenskaja (TV seriál)
Stilist (S03E03)
2002 Brigada (TV seriál)
Vorovka 2. Sčastě naprokat (TV seriál)
2001 Pjatyj ugol (TV seriál)
Podozrenie (TV seriál)
Rostov-papa (TV seriál)
Semejnyje tajny (TV seriál)
Tajny dvorcovych pěrevorotov. Rossija, věk XVIII. (TV seriál)
Marš Tureckogo (TV seriál)
Pěreběžčik (S02E02)
2000 Marš Tureckogo (TV seriál)
Ubiť vorona (S01E02)
Ubijstvo na Něglinnoj (S01E01)
Čto skazal pokojnik (TV seriál)
1999 D.D.D. Dosje detektiva Dubrovskogo (TV seriál)
1998 Grafinja de Monsoro (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky