foto

Monica Kaufmann

  • nar. 1946
    Buenos Aires, Argentina

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Hotel Heidelberg - Wir sind die Neuen (TV film)
2018 Hotel Heidelberg - ... Vater sein dagegen sehr (TV film)
2017 Eine sachliche Romanze
2015 Zmatky jedné matky 2: Kmotřička (TV film)
2014 Zmatky jedné matky (TV film)
1982 Mrs. Harris - Ein Kleid von Dior (TV film)
1975 Abschiedsparty
1972 Gewissensentscheidung (TV film)
1971 Freudenhaus, Das
Tatort - Blechschaden (TV film)

TV seriály

2005 Mein Leben & ich (TV seriál)
Modellversuch (S04E05)
1996 Lukas (TV seriál)
1995 Inspektor Balko (TV seriál)
1994 Die Wache (TV seriál)
1992 Stadtklinik (TV seriál)
1985 Ein Heim für Tiere (TV seriál)
1978 SOKO München (TV seriál)
1974 Kommissariat IX (TV seriál)
1973 Neues vom Kleinstadtbahnhof (TV seriál)
1972 Im Auftrag von Madame (TV seriál)
Unsere heile Welt (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)
1969 Percy Stuart (TV seriál)

Host

TV pořady

2008 Drtivá porážka (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky