foto

Timm-Marvin Schattling

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 Wohin der Weg mich führt (TV film)
2007 Praha - Železná opona (TV film)

TV seriály

2009 Kriminálka Stuttgart (TV seriál)
2008 In aller Freundschaft (TV seriál)
Wahre Schönheit … (S11E10)
2007 Policie Hamburk (TV seriál)
2002 Broti & Pacek - irgendwas ist immer (TV seriál)
1997 Alphateam - Die Lebensretter im OP (TV seriál)
Létající doktoři (TV seriál)
Pobřežní stráž (TV seriál)
1986 Großstadtrevier (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky