foto

Johanna-Christine Gehlen

  • nar. 11.5.1970 (50 let)
    Hamburk, Hamburg, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Papa hat keinen Plan (TV film)
2017 Sesamstraße präsentiert: Eine Möhre für Zwei - Die Zeitmaschine (TV film)
2015 Utta Danella: Pomsta bude sladká (TV film)
2012 Wohin der Weg mich führt (TV film)
2010 2 für alle Fälle - Ein Song für den Mörder (TV film)
Inspektor Barbarotti - Mensch ohne Hund (TV film)
2008 Sommerwellen (TV film)
2007 Baculka (TV film)
Die Erntehelferin (TV film)
Liebling, wir haben geerbt! (TV film)
Oh Tannenbaum (TV film)
2006 Dva miliony hledají tátu (TV film)
Nebe ve tvých očích (TV film)
2005 Hölle im Kopf (TV film)
Jak ulovit milionáře (TV film)
Verführung für Anfänger (TV film)
2004 Jakobovy ženy (TV film)
2003 Mein Weg zu Dir (TV film)
Mit Herz und Handschellen - Ein schöner Tod (TV film)
Polizeiruf 110 - Doktorspiele (TV film)
2002 Der Unbestechliche
Wie verliebt man seinen Vater?
2001 Die Liebenden vom Alexanderplatz (TV film)
Hledám tátu (TV film)
Rozvod s překážkami (TV film)
Wilder Hafen Ehe (TV film)
2000 Der Schnapper: Ein Toter kehrt zurück (TV film)
Der Weihnachtswolf (TV film)
Die Gefesselten (TV film)
1999 Boulevard Berlin (TV film)
Dreamboy obšťastní každou ženu (TV film)
Zärtliche Begierde (TV film)
1998 Der Kinderhasser (TV film)
1997 Der Todesbus (TV film)
1996 Doppelter Einsatz - Nachtvögel (TV film)
Gefälschte Sommer, Der (TV film)
Rache ist süß (TV film)
1994 Tag der Abrechnung - Der Amokläufer von Euskirchen (TV film)

TV seriály

2019 Kriminálka Stuttgart (TV seriál)
Der letzte Tanz (S11E03)
2012 Das Duo (TV seriál)
Tote lügen besser (E24)
Das Traumschiff (TV seriál)
Singapur (E68)
2011 Der kalte Himmel (TV seriál)
2010 Katie Fforde (TV seriál)
Křehké štěstí (E03)
2008 Lilly Schönauer (TV seriál)
Více než navždy (E05)
2007 Místo činu (TV seriál)
Blutsbande (S38E22)
2006 Specialisti: Kriminální policie Rýn - Mohan (TV seriál)
Inga Lindström (TV seriál)
Romance u jezera (E13)
Správná dvojka (TV seriál)
Sippenhaft (E31)
2005 Big Ben (TV seriál)
Santa je mrtvý (S12E05)
2003 Pašák (TV seriál)
Engel: Retter der Senioren (S04E01)
Stubbe - Von Fall zu Fall (TV seriál)
Opfer im Zwielicht (E24)
Rosamunde Pilcher (TV seriál)
Padající hvězda (S01E47)
2000 Max & Lisa (TV seriál)
Utta Danella (TV seriál)
1999 Die Pfefferkörner (TV seriál)
1995 Jede Menge Leben (TV seriál)
1987 Doktor z venkova (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)

Dokumentární

2009 Die Treuhänderin (TV film)
2005 Casting About

Host

TV pořady

1999 Volle Kanne (TV pořad)
1991 DAS! (TV pořad)
1984 Sketch-up (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky