foto

Helena Law

  • nar. 13.11.1934 (84 let)
    Guangdong, Čína

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Girl Dorm
I Love You, You're Perfect, Now Change!
2018 A Beautiful Moment
Hotel Soul Good
L Storm
2017 Adieu
Always Be with You
Bitva kuchařů
Through the Eye
2016 An se tian tang
2015 An Inspector Calls
Die xian die xian
Ji xiang jiu dian
2014 Qie ting feng yun 3
Tang bo hu chong shang yun xiao
2013 Operace: Bílá bouře
2012 Ji
2011 Jednoduchý život
2010 Deng zhu ni hui lai
2009 Wu ye chu zu che
2007 Operace Flash Point
2006 Gui yan xing jing
2005 Fei chang qing chun qi
2004 E meng
Ze go ah ba zan bau za
2003 Wo de po po Huang Fei Hong
Yin yang lu shi ba zhi Gui shang shen
Yin yang lu shi jiu zhi Wo dui yan jian dao ye
2002 Mi li jig jie zhi: Lan gui fang
Return from the Other World
Time 4 Hope
Troublesome Night 13
Troublesome Night 14
Yin yang lu shi liu zhi hui dao wu xia shi dai
Youling renjian II: Gui wei ren jian
2001 Ai qing bai mian bao
Bloody Cops
Bu jie zhi mi
Chu lian na cha mian
Lao fu zi 2001
Siu nin cheong dong
The Legend of a Professional
Troublesome Night 11
Yin yang lu shi: Xuan yan zhou
Young Guns
shui zhe fen zi
2000 Bad boy te gong
Chuang gui ni zhi xie guang zhi zai
Eternal Love
Ghost Meets You
Hei she hui.com
Jiang hu gao ji
Raped by an Angel 5: The Final Judgement
Resort Massacre
Ye sou tong dang
Yin yang lu 7: Zhuang dao zheng
You gu yue hui
1999 Bao lie xing jing
Dian ying ya
Guai tan zhi mo jing
Mr. A? Mr. C?
Sheng ren wu jin zhi wen mi
Yin cha yang cu
Yin hun bu san
Yin yang lu 5: Yi jian fa cai
Yin yang lu 6: Xiong zhou kan
1998 98 Gu huo zai: Long zheng hu dou
A Long & Forgotten Ghost Story
Mei you xiao liao de tian kong
Wei Ge de gu shi
Xin gu huo zai zhi shao nian ji dou pian
Ya Li ba ba liang ge da dao
Ye ban wu ren shi yu shi
Yin yang lu zhi sheng guan fa cai
1997 Gang xing xian sheng
Hui zhuan shou shi
Meng gui tong xiao pei zhu ni
Sheng ri duo lian shi
Si yu si ri
Ye ban er dian zhong
Zui jia pai dang: Zui jie pai dang
1996 Gu huo zai 3: Zhi shou zhe tian
Nan yang di yi xie jiang
Qi yue shi san zhi long po
Wang Jiao de tian kong 2: Man shao yi
1995 Heng wen dao pi niu wen chai
Xiang Jiang hua yue ye
1994 999 shui shi xiong shou
Lian ai de tian kong
Luan shi chao ren
Nian nian you jin ri
Ru mo
Wei, wen bian wei?
Zheng yue shi wu zhi yi sheng yi shi
1993 Bai fa mo nu zhuan II
Bohové se zase zbláznili
Qi yue shie si
Zhui nan zi
1992 Cao mang ying xiong
Jian mo
Lu ding ji II: Zhi shen long jiao
Xie zi
1990 Jiang shi yi sheng
1989 Da gong kuang xian qu
Du shi lie ren
Kantonský kmotr
Meng gui da sha
Nalijme si čistého čaje
Zhuo gui da shi
1988 Ba wang nu fu xing
Ji wu cang jiao
Meng gui xue tang
Shuang fei lin men
Zui jia sun you chuang qing guan
1987 Kai xin wu yu
1986 Red Force
1985 Fan dau mui
Wo yuan yi
1984 Winner Takes All?
1983 Kong xin da shao ye
Meng
Zhuan qiao qiang jiao
1982 Chong ji 21
1977 The Pilferer's Progress
1976 Ni xi de ji
1975 Da qian shi jie
Gu huo lao xun chun
Lao fu zi
Rou pu tuan
Shi san bu da
Xi xiao nu ma
Xing mu shuang xing Xiang Gang tao jin ji
Zei gong ji xiao tou cai
1974 Duo ju jie
Feng liu nu fu xing
Tai ping shan xia
Xianggang qi shi san
Zhi zun bao
1970 Happy Times
Shen tan yi hao
Zuo ri jin ri ming ri
1968 Yu nu chi qing
Yu nu tian ding
1967 Hong fen jin gang
Shao nu qing
1966 Shen mi de xue an
Xiao kang zhi jia
1965 Qing hai mang mang
1964 Da zhang fu ri ji
Da zhang fu ri ji xia ji
Qing hai you lan
Si wang jiao zhi ye
1961 Qian jiao bai mei
1959 Hu pan cao
Xiang che mei ren
1957 Lei yu
Xuan gong yan shi
1952 Niang re
Xin hong lou meng
1950 Nan lai yan
Xi lu xiang
1948 Ji ming zao kan tian
1947 San nu xing

TV seriály

2001 Hun qian hun hou (TV seriál)
1987 Ji jie (TV seriál)
San jaat si hing - 88 (TV seriál)
1986 Yi tian tu long ji (TV seriál)
1985 San jaat si hing - juk jaap (TV seriál)
Suet san fei wu (TV seriál)
1983 Shen diao xia lu (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace