foto

Marianne Denicourt

  • nar. 14.5.1966 (54 let)
    Paris, Francie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 La Vertu des impondérables
Nejlepší léta jednoho života
2017 Chacun sa vie
2016 Venkovský lékař
2014 Hippocrate
La Crème de la crème
Případ SK1
2012 Bankable (TV film)
2011 Une folle envie
2009 Folie douce (TV film)
La Sainte Victoire
2006 Djihad! (TV film)
2004 L'Américain
2002 Kus života
Merveilleuse odyssée de l'idiot Toboggan, La
Monika
2001 Heidi
S tebou a bez tebe
2000 Markýz de Sade
1999 Balzac (TV film)
Homme de ma vie, L'
Le Plus beau pays du monde
The Lost Son
Une pour toutes
À mort la mort
1998 Feuerreiter
1997 Le jour et la nuit
1996 Le bel été 1914
Masseur, Le
Passage à l'acte
Učená pře aneb Můj pohlavní život
1995 Haut bas fragile
Nevinné lži
1994 Bête de scène
Pas si grand que ça! (TV film)
Zbraň poslední zkázy (TV film)
1993 L'Instinct de l'ange
1992 Hlídka
Krásná hašteřilka - Divertimento
Siblings, ce qu'on ne peut traduire
Échange, L'
1991 Krásná hašteřilka
Pierre qui roule (TV film)
Život mrtvých
1990 Aventure de Catherine C.
Déminage
Hamlet (TV film)
1989 Comme d'habitude
Le conte d'hiver (TV film)
Rozchod po francouzsku
1988 Předčitatelka
1987 Hôtel de France
L'amoureuse
1986 Bal d'Irène, Le (TV film)

TV seriály

2019 Ils étaient dix (TV seriál)
2018 Zlato (TV seriál)
Duel (S02E08)
Explosion (S02E07)
L'Enfer du transport (S02E04)
další epizody (5)
Capitaine Marleau (TV seriál)
Le Jeune homme et la mort (S01E11)
2012 Nicolas Le Floch (TV seriál)
Le crime de l'hôtel Saint-Florentin (S05E01)
2007 Reportéři (TV seriál)
1994 3000 scénarios contre un virus (TV seriál)
1993 Julie Lescautová (TV seriál)
Znásilnění (S02E01)
1991 Gang des tractions, Le (TV seriál)
1975 Cinéma 16 (TV seriál)

Dokumentární

1997 La case de l'oncle Doc (TV seriál)
1987 Il était une fois dix neuf acteurs (TV film)

Host

TV pořady

2015 Au fil de la nuit (TV pořad)
2009 Le monde en face (TV pořad)
2002 Hyper show (TV pořad)