foto

Thomas Balou Martin

  • nar. 27.10.1962 (54 let)
    Stuttgart, Západní Německo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Rock My Heart
2015 Alarm für Cobra 11 - Die Autobahnpolizei: Goal (TV film)
Alles Verbrecher - Leiche im Keller (TV film)
Tatort - Der Inder (TV film)
Zmatky jedné matky 2: Kmotřička (TV film)
2014 Den blbec
Helen Dorn - Das dritte Mädchen (TV film)
Tatort - Todesspiel (TV film)
Život v rozkvětu (studentský film)
2013 Der fast perfekte Mann
Zajíček Bezušáček a ušaté kuře
2012 Každá smůla jednou končí
2011 Ach, ten můj šéf! 2 (TV film)
Ausreichend (studentský film)
2010 Tatort - Am Ende des Tages (TV film)
Tatort - Weil sie böse sind (TV film)
2009 Ach, ten můj šéf! (TV film)
Der Mann auf der Brücke (TV film)
Tatort - Architektur eines Todes (TV film)
2008 Der Große Tom (TV film)
Tatort - Der frühe Abschied (TV film)
Tatort - Der tote Chinese (TV film)
Tatort - Waffenschwestern (TV film)
2007 Der letzte Bissen
Tarragona - Ein Paradies in Flammen (TV film)
Tatort - Bevor es dunkel wird (TV film)
Tatort - Unter uns (TV film)
2006 Der Liebeswunsch (TV film)
Tatort - Das letzte Rennen (TV film)
Tatort - Der Tag des Jägers (TV film)
2005 Gisela
Máma na zkoušku (TV film)
Tatort - Leerstand (TV film)
Tatort - Wo ist Max Gravert? (TV film)
2004 Tatort - Herzversagen (TV film)
Tatort - Janus (TV film)
2003 Klub snů - Cesta za ženou snů (TV film)
Tatort - Das Böse (TV film)
Tatort - Frauenmorde (TV film)
2002 Místo činu: Frankfurt - Oskar (TV film)
Pest - Die Rückkehr (TV film)
Tatort - Bienzle und der Tag der Rache (TV film)
Therapie und Praxis (TV film)
2000 Doppelter Einsatz - Jagd nach Liebe (TV film)
1999 Fussball ist unser Leben
1998 Die unerwünschte Zeugin (TV film)
Kommissare Südwest - Tod im Feuer (TV film)
1997 Die sieben Feuer des Todes (TV film)
Heiß und kalt (TV film)
Rosamunde Pilcher: Zbloudilá srdce (TV film)
Still Movin'
1996 Adrenalin (TV film)
Alarmcode 112: Vier wie Blitz und Donner (TV film)
Die Nacht der Gaukler
Tisíceré díky, Willy Wuffe (TV film)
1995 Brennendes Herz
Komu patří Tobias?
Krutá dvojčata (TV film)
Schräge Vögel (TV film)
Tatort - Tod eines Auktionators (TV film)

TV seriály

2015 Bettys Diagnose (TV seriál)
2014 Helen Dorn (TV seriál)
2013 Heldt (TV seriál)
2012 Die Garmisch-Cops (TV seriál)
2010 Danni Lowinski (TV seriál)
2009 Kriminálka Stuttgart (TV seriál)
2008 Doktor z hor: Nové příběhy (TV seriál)
2007 Policie Hamburk (TV seriál)
2006 Die Familienanwältin (TV seriál)
LadyLand (TV seriál)
Specialisti: Kriminální policie Rýn - Mohan (TV seriál)
Stolberg (TV seriál)
2005 Nicht von dieser Welt (TV seriál)
Pastewka (TV seriál)
2004 SOKO Wismar (TV seriál)
2003 Geht's noch? (TV seriál)
Speciální tým Kolín (TV seriál)
2002 Poldové z Rosenheimu (TV seriál)
Um Himmels willen (TV seriál)
2001 Ahoj, Robbie! (TV seriál)
1999 Klinikum Berlin Mitte - Leben in Bereitschaft (TV seriál)
Kriminálka Kolín (TV seriál)
Nesthocker - Familie zu verschenken (TV seriál)
1998 In aller Freundschaft (TV seriál)
Zwei allein (TV seriál)
1997 Nikola (TV seriál)
Singles (TV seriál)
1996 Alarmcode 112 (TV seriál)
Flughafenklinik, Die (TV seriál)
Kobra 11 (TV seriál)
Zámecký hotel Orth (TV seriál)
1994 Dvojí nasazení (TV seriál)
Ve jménu zákona (TV seriál)
1989 Hájovna Falkenau (TV seriál)
1987 Doktor z venkova (TV seriál)
1986 Großstadtrevier (TV seriál)
1984 Der Fahnder (TV seriál)
1981 Případ pro dva (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

TV pořady

2012 Jeff Probst Show, The (TV pořad)
2006 Das perfekte Profi Dinner - Spitzenköche unter sich (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace