foto

Samira Lachhab

  • nar. 24.8.1977 (43 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Le chien perdu de François Mitterrand
2015 J'ai épousé un inconnu (TV film)
2011 La Planque
2010 Přepadení
2009 Coeur du sujet, Le (TV film)
Duel en ville (TV film)
2008 Enfants d'Orion, Les (TV film)
État de manque (TV film)
2007 Valentina a spol. (TV film)
2006 Djihad! (TV film)
Monsieur Molina (TV film)
2004 L'abbaye du revoir (TV film)

TV seriály

2019 Demain nous appartient (TV seriál)
Episode 95 (S03E95)
Episode 91 (S03E91)
Episode 90 (S03E90)
další epizody (65)
2018 Maman a tort (TV seriál)
Episode 6 (E06)
Episode 5 (E05)
Episode 4 (E04)
další epizody (6)
Demain nous appartient (TV seriál)
Episode 99 (S02E99)
Episode 97 (S02E97)
Episode 86 (S02E86)
další epizody (128)
2017 Demain nous appartient (TV seriál)
Episode 98 (S01E98)
Episode 93 (S01E93)
Episode 92 (S01E92)
další epizody (104)
2016 Léo Mattéï, Brigade des Mineurs (TV seriál)
Un homme en colère (S04E02)
La Déchirure (S04E01)
2015 Une chance de trop (TV seriál)
Léo Mattéï, Brigade des Mineurs (TV seriál)
Génération libérée (S03E06)
Retour vers le passé (S03E05)
Livrés à eux-mêmes (S03E04)
další epizody (6)
Policajtka Barbie (TV seriál)
Nesuď podle vzhledu (S03E10)
Každý je obrazem své bolesti (S03E09)
La colère est aveugle (S03E08)
další epizody (10)
2014 Origines (TV seriál)
A double tour (S01E02)
Détectives (TV seriál)
Saccage (S02E05)
Léo Mattéï, Brigade des Mineurs (TV seriál)
Sous pression (S02E04)
La Revenante (S02E03)
Au nom du fils (S02E02)
další epizody (4)
Policajtka Barbie (TV seriál)
Qui ne dit mot consent (S02E10)
Mlčeti zlato (S02E09)
La rose est amie de l'épine (S02E08)
další epizody (10)
2013 Léo Mattéï, Brigade des Mineurs (TV seriál)
Alerte : disparitions (S01E02)
Les yeux dans le dos (S01E01)
Policajtka Barbie (TV seriál)
Účel světí prostředky (S01E08)
Případ dvou milenců (S01E07)
Bohatý ten, kdo nic nedluží (S01E06)
další epizody (8)
2012 Des soucis et des hommes (TV seriál)
Jeu de dames (TV seriál)
Vive la colo ! (TV seriál)
2010 Marion Mazzano (TV seriál)
2009 Zvláštní jednotka (TV seriál)
Eddy (S01E08)
Tarif de groupe (S01E06)
Loin derrière la nuit (S01E05)
další epizody (4)
2008 Disparitions, retour aux sources (TV seriál)
2007 La Commune (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky