foto

Rudolf Kraus

  • nar. 13.4.1932
    Pezinok, Československo
  • zem. 11.7.1997 (65 let)
    Nitra, Slovensko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1991 Tajomstvo alchymistu Storitza (TV film)
1990 Okresné blues
Svědek umírajícího času
1989 Prstienky z kukučiny (TV film)
Tak sa na mňa prilepila (TV film)
Zlodarov les (TV film)
1988 Samo, kupec a kráľ (TV film)
Solúnski bratia (TV film)
Tvár v rose (TV film)
1987 Mechanici (TV film)
O tom, ako šibal Peterko mäsiara Kocha prekabátil (TV film)
Tá tajovská voda mútna (TV film)
1986 Tučná princezná (TV film)
1985 Hĺbkový rekord (TV film)
Rozprávanie kvetu kamélie (TV film)
1984 Rekviem pre ústnu harmoniku (TV film)
Stretnutie pod starou píniou (TV film)
Vzbúrené mesto (TV film)
1983 A vrátil sa im pokojný spánok (TV film)
Muž nie je žiadúci
1982 Chuť vody (TV film)
Podivné okolnosti (TV film)
1981 Dievča do dažďa (TV film)
Emília Galottiová (TV film)
Pasca (TV film)
1979 Frndolína (TV film)
Na vysokej skale: Múdry blázon (TV film)
Pericola (TV film)
Prvá vina odpustená (TV film)
V predvečer (TV film)
1978 Vraj cholera (TV film)
Zbojníci (TV film)
Zbojnícky tanec (TV film)
1977 Dvere dokorán
Kamaráti muzikanti (TV film)
Kavka (TV film)
Súkromná vojna
Vojáci Svobody I. - IV.
1976 Zypa Cupak (TV film)
1975 Jurát (TV film)
Zlatá priadka (TV film)
1974 Kto odchádza v daždi...
Operácia Raketa (TV film)
Sezam,otvor sa! (TV film)
Smrť v kufri (TV film)
1966 Montserrat (TV film)

TV seriály

1989 Škola detektívky (TV seriál)
Honba za pokladom (E04)
1983 Lekár umierajúceho času (TV seriál)
1978 Výmysly uja elektróna (TV seriál)
1971 V tieni vlkov (TV seriál)

Dokumentární

1976 Komunisté (TV seriál)

Divadelní záznam

1981 Drotár (divadelní záznam)
1977 Oko za oko (divadelní záznam)
1969 Čudný pár (divadelní záznam)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky