foto

Ji-yeon Lim

  • nar. 23.6.1990 (30 let)
    Soul, Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Spiritwalker
2019 Tajja: won aidey jaek
2016 Daebak
2015 Leokki
Proradní
2014 Inganjungdok
2013 Seoulyeonae

TV seriály

2019 Welkeom 2 raipeu (TV seriál)
Episode 16 (E16)
Episode 15 (E15)
Episode 14 (E14)
další epizody (16)
2016 Booleola mipoonga (TV seriál)
Daebak (TV seriál)
Dakteoseu (TV seriál)
2015 Sangryusawhe (TV seriál)

Host

TV pořady

2011 정글의 법칙 (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky