foto

Ji-yeon Lim

  • nar. 23.6.1990 (28 let)
    Soul, Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Daebak
2015 Leokki
Proradní
2014 Inganjungdok
2013 Seoulyeonae

TV seriály

2016 Booleola mipoonga (TV seriál)
Daebak (TV seriál)
Dakteoseu (TV seriál)
2015 Sangryusawhe (TV seriál)

Host

TV pořady

2011 정글의 법칙 (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace