foto

Svea Timander

  • nar. 21.2.1970 (48 let)
    Berlín, Německo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 A já na to: Eh (studentský film)
2013 Osudový břeh (TV film)
2009 Čas zúčtování (TV film)
2005 Drei Mädchen
Místo činu - Plavec (TV film)
Vorsicht Schwiegermutter (TV film)
2004 Okouzlující lhářka (TV film)
2003 Good bye, Lenin!
2000 Seitensprung ins Glück (TV film)
1997 Das Erste Semester
Sanfte Morde (TV film)
1996 Die Hermannsschlacht

TV seriály

2015 In aller Freundschaft - Die jungen Ärzte (TV seriál)
2010 Danni Lowinski (TV seriál)
2006 Post Mortem (TV seriál)
Specialisti: Kriminální policie Rýn - Mohan (TV seriál)
2005 Die Gerichtsmedizinerin (TV seriál)
Pastewka (TV seriál)
1999 Kriminálka Kolín (TV seriál)
1998 In aller Freundschaft (TV seriál)
Schloss Einstein (TV seriál)
Specialisté na vraždy (TV seriál)
1994 Der König (TV seriál)
1992 Wolffův revír (TV seriál)
1987 Doktor z venkova (TV seriál)
1981 Případ pro dva (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace