foto

Paula Schramm

  • nar. 11.10.1989 (30 let)
    Postupim, Východní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Rosamunde Pilcher: Schwiegertöchter (TV film)
2018 Inga Lindström: Osudová záměna (TV film)
2017 Die Anfängerin
Kreuzfahrt ins Glück - Hochzeitsreise nach Lissabon (TV film)
Rosamunde Pilcher: Navždy svoji (TV film)
2015 Inga Lindström: Děti mé sestry (TV film)
2014 Tajemná legenda (TV film)
2013 Blutsschwestern - Jung, magisch, tödlich (TV film)
Die Erfinderbraut (TV film)
2011 Anonym
Frontalwatte (studentský film)
Útěk na Západ (TV film)
Željesboj (TV film)
2010 Bis nichts mehr bleibt (TV film)
Der Böse Onkel
Der Mauerschütze (TV film)
Informátorka
2008 Most (TV film)
Sklaven und Herren (TV film)
2006 Francouzský polibek pro začátečníky

TV seriály

2015 In aller Freundschaft - Die jungen Ärzte (TV seriál)
Lena Lorenz (TV seriál)
Kriminalista (TV seriál)
Andělská nevinnost (S10E08)
2014 In aller Freundschaft (TV seriál)
Redebedarf (S17E24)
2013 Rozmarné jaro (TV seriál)
Chuť do života (E04)
Poslední polda (TV seriál)
Zlatý důl (S04E10)
Kobra 11 (TV seriál)
Princezna (S18E04)
2012 Vraždy na severu (TV seriál)
Věčná loviště (S01E10)
2011 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Das Ultimatum (S11E03)
2010 In aller Freundschaft (TV seriál)
Bittersüße Augenblicke (S13E25)
2009 Deník doktorky (TV seriál)
Ano, já chci. Ale kdo chce mě? (S02E08)
Romantika, tři muži na honu (S02E07)
Páni, překonávám sama sebe (S02E05)
další epizody (5)
2008 Doktor z hor: Nové příběhy (TV seriál)
2007 Allein unter Bauern (TV seriál)
In aller Freundschaft (TV seriál)
Ganze Kerle (S10E28)
2005 Soko Vídeň (TV seriál)
1993 Rosamunde Pilcher (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky