foto

Paula Schramm

  • nar. 11.10.1989 (31 let)
    Postupim, Východní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Sportabzeichen für Anfänger (TV film)
2017 Die Anfängerin
Kreuzfahrt ins Glück - Hochzeitsreise nach Lissabon (TV film)
2014 Tajemná legenda (TV film)
2013 Blutsschwestern - Jung, magisch, tödlich (TV film)
Die Erfinderbraut (TV film)
2011 Anonym
Frontalwatte (studentský film)
Útěk na Západ (TV film)
Željesboj (TV film)
2010 Bis nichts mehr bleibt (TV film)
Der Böse Onkel
Der Mauerschütze (TV film)
Informátorka
2008 Most (TV film)
Sklaven und Herren (TV film)
2006 Francouzský polibek pro začátečníky

TV seriály

2019 Rosamunde Pilcher (TV seriál)
Program na lásku (S01E151)
2018 Die Spezialisten - Im Namen der Opfer (TV seriál)
Ein Tag im Juni (S03E01)
Inga Lindström (TV seriál)
Osudová záměna (E76)
2017 In aller Freundschaft - Die jungen Ärzte (TV seriál)
Plan B (S03E16)
Rosamunde Pilcher (TV seriál)
Navždy svoji (S01E140)
2015 In aller Freundschaft - Die jungen Ärzte (TV seriál)
Um jeden Preis (S01E10)
Grenzen (S01E09)
Schein oder Sein (S01E08)
další epizody (10)
Lena Lorenz (TV seriál)
Kriminalista (TV seriál)
Andělská nevinnost (S10E08)
Inga Lindström (TV seriál)
Děti mé sestry (E57)
2014 Die Bergretter (TV seriál)
Abgerauscht (S05E05)
In aller Freundschaft (TV seriál)
Redebedarf (S17E24)
2013 Rozmarné jaro (TV seriál)
Chuť do života (E04)
Poslední polda (TV seriál)
Zlatý důl (S04E10)
Kobra 11 (TV seriál)
Princezna (S18E04)
2012 Vraždy na severu (TV seriál)
Věčná loviště (S01E10)
2011 Kriminálka Stuttgart (TV seriál)
Arme Schlucker (S02E18)
Soko Vídeň (TV seriál)
Blutsverwandte (S06E13)
Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Das Ultimatum (S11E03)
2010 In aller Freundschaft (TV seriál)
Bittersüße Augenblicke (S13E25)
2009 Deník doktorky (TV seriál)
Ano, já chci. Ale kdo chce mě? (S02E08)
Romantika, tři muži na honu (S02E07)
Páni, překonávám sama sebe (S02E05)
další epizody (5)
Policie Hamburk (TV seriál)
Falešné tóny (S03E19)
2008 Doktor z hor: Nové příběhy (TV seriál)
2007 Allein unter Bauern (TV seriál)
In aller Freundschaft (TV seriál)
Ganze Kerle (S10E28)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky