foto

Lars Amble

  • nar. 10.8.1939
    Stockholm, Švédsko
  • zem. 20.8.2015 (76 let)
    Stockholm, Stockholms län, Švédsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Pelé Pingvin kommer till stan
2007 En spricka i kristallen (TV film)
2003 Iluze - film o vlaku
1997 Svensson Svensson - filmen
1986 Glasmästarna (TV film)
Min pappa är Tarzan
1985 Svindlande affärer
1984 Akce "Mořské panny" (TV film)
Rosen
1983 Kalabaliken i Bender
Två killar och en tjej
1982 Slabomyslný vrah
1981 Kdo nám vzal šroub?
Rasmus na cestách
SOPOR
1980 Flygnivå 450
1979 Den åttonde dagen
Jag är med barn
Misantropen (TV film)
Repmånad eller Hur man gör pojkar av män
1977 Möss och människor (TV film)
Tabu
1974 Sams
Vita nejlikan
1973 Bröllopet
1972 Firmafesten
The Day the Clown Cried
1969 Made in Sweden
1968 Hanba
Korridoren
1966 Heja Roland!
1959 Raggare!

TV seriály

2014 Vraždy v Sandhamnu (TV seriál)
Epizoda 2 (S04E02)
2013 Vraždy v Sandhamnu (TV seriál)
Epizoda 3 (S03E03)
Epizoda 2 (S03E02)
2012 Vraždy v Sandhamnu (TV seriál)
Epizoda 3 (S02E03)
Epizoda 2 (S02E02)
Epizoda 1 (S02E01)
2010 Vraždy v Sandhamnu (TV seriál)
Epizoda 3 (S01E03)
Epizoda 2 (S01E02)
Epizoda 1 (S01E01)
2006 Möbelhandlarens dotter (TV seriál)
1999 Jakten på en mördare (TV seriál)
1997 Stíny nad Stockholmem (TV seriál)
1993 Snoken (TV seriál)
1988 Clark Kent (TV seriál)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
Episode 1 (E01)
1987 Varuhuset (TV seriál)
1986 Rasmus na cestách (TV seriál)
1973 Någonstans i Sverige (TV seriál)

Dokumentární

2016 Der Clown (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky