foto

Alexandre Nguyen

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Život
7 životů
2016 Na špatné straně hlavně
2015 Exodus do Šanghaje

TV seriály

2016 Trepalium (TV seriál)
Episode 3 (E03)
2011 RedaKai (TV seriál)
2009 Sally Bollywood (TV seriál)

Dokumentární

2017 Počátky lidské cesty (TV seriál)
Počátky lidské cesty - Jiskra civilizace (E01) (epizoda)
Počátky lidské cesty - Síla peněz (E03) (epizoda)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace