foto

Alexandre Nguyen

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Život
2016 Na špatné straně hlavně
What Happened to Monday?
2015 Exodus do Šanghaje

TV seriály

2011 RedaKai (TV seriál)
2009 Sally Bollywood (TV seriál)

Dokumentární

2017 Počátky lidské cesty (TV seriál)
Jiskra civilizace (E01)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace