Reklama

Reklama

Na špatné straně hlavně

Trailer

Obsahy(1)

Bývalý policista Michael Decker přijel do Francie. Decker je ale člověk, který si země mnoha památek příliš neužije. Hned první večer se na ulici zastane ženy, kterou napadá a bije její partner. Hádka vygraduje ve rvačku, v níž Decker násilníka několika dobře mířenými údery pošle k zemi. Jenže násilník se nechce nechat a na Deckera vytáhne pistoli. Následnou přestřelku s Deckerem ale násilník nepřežije. Decker má při vší smůle ovšem štěstí. Incident vyšetřuje jeho bývalý kamarád, policista Jean, a tak druhý den ráno Decker i se zachráněnou ženou, striptérkou Lisou, volně odejdou z policejní stanice. Místo toho, aby Lisa Deckerovi poděkovala a pokojně se rozešli, žena Deckerovi nabídne obchod. V autě jejího bývalého mrtvého přítele, Ronnieho, je prý schováno velké množství peněz. Pokud je Decker dokáže z auta dostat, bude půlka peněz jeho. Decker se od Lisy také dozvídá, že Ronnie sice vlastnil noční klub, který koupil kvůli tomu, aby tam ona nemusela pracovat, ale ve skutečnosti Ronnie prodával drogy pro jakéhosi Američana, Vargase. Tomu zde dělá poskoka zabiják Gage, kterého se Lisa bojí. Decker na nabídku přistoupí s tím, že si večer pro peníze na hlídané policejní parkoviště zajde. To už se ale po autu s penězi shání i Gage a jeho lidé, kteří se dozvěděli, že Ronnie je mrtvý a že ho zabil nějaký Američan. Gage přes známého právníka velmi rychle zjistí Deckerovu identitu a i to, že Decker je bývalý protidrogový agent. Gage o tom informuje Vargase, ten však dává jasný pokyn – chce peníze a Decker ani Lisa ho nezajímají. Decker večer vnikne na policejní parkoviště, zbije hlídače a z auta odnese hledané peníze. Gage, který se na parkoviště dostaví druhý den ráno v doprovodu právníka, zuří. (TV Prima)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (53)

honajz 

všechny recenze uživatele

Jednoduchá historka roztahaná na 75 minut bez titulků o bývalém agentovi (jak jinak), který se chová čestně natolik, až ukradne dva miliony kvůli jedné šlapce a tu pak jede do nějaké garáže zachránit z rukou zločinců. Osobně si myslím, že tvůrci chystali i druhý díl odehrávající se v USA, protože hlavní boss žije právě tam a na něho nedošlo. Jinak mám pocit, že až na úvodní a závěrečnou projížďku Paříží je to celé točené v Rumunsku, Seagal vypadá jak Depardieu a svou nadváhu se snaží skrýt za velmi, ale velmi volné sáčko, a pokud jde o souboje muž proti muži, jsou tu jen dva, jinak se pouze sem tam střílí. Souboje jsou navíc i po sestříhání tak nějak pomalé a nesktuečné (ve smyslu, být takhle pomalý jako Seagal, už mě chlápek dávno rozřezal na kusy). Asi nejděsivějším momentem filmu je závěrečná Seagalova mravní přednáška o přátelích, kteří jsou za tebe ochotni obětovat život, hodí se to sem jak farář žehnající novému komunistickému bagru. Ale jinak ten příběh má aspoň hlavu a patu, odněkud někam jde, padouši se nechovají jako úplní pitomci, kamera je taky slušná. ()

A.Beech 

všechny recenze uživatele

DEJ: Obézny vorvaň v obleku s oranžovými okuliarmi a vlasmi z plastelíny...teda pardon Stifn Sígl zachráni na parkovisku striptérku. WOW. To musela byť bezpochyby najlepšia scéna filmu, ktorú som však nevidel, keďže som v tom čase automatickým ladením hľadal JOJ Cinnamon na televízore. Ďalej som už videl ale takmer všetko a tento film mi ponúkol už len Seagala, ktorý sa ledva hýbal a tak len tak na oko - veľmi minimalistickými spôsobmi (len pohybmi rúk) zneškodňoval protivníkov. Asi je to tak, že čím objemnejší ten herec (Seagal)...teda chcel som povedať - čím novší má film, tým väčšia kravina, ale zato lepšia sranda. Podľa mňa tento film ani nie že nešiel do kín, ale nemohol výjsť ani na DVDčku, maximálne tak na CDčku k PC. ()

Reklama

kingik 

všechny recenze uživatele

Rozkošně masitý Steven Seagal pomůže krásce v nesnázích a odpraví padoucha, který si na ni dělal nárok. Atraktivní striptérka mu na oplátku slíbí část padouchových peněz, které jsou schované v Jaguáru, co stojí na hlídaném podzemním parkovišti, a sex (invenčně nejlepší nápad z celého filmu!). Vzápětí oba mají v zádech narkomafii vedenou dvojníkem současného Pepy Melena, jenž pase po ulitých penězích. Vše se semele v čarokrásné Paříži, jejíž ráz ale s nevynalézavým kameramanem zapadne. Vše je pořízeno za směšný rozpočet a je bídně zrežírováno, podle toho film vypadá, tedy směšně. Akce je ve filmu dohromady cca 5 minut. Napočítal jsem jen tři kratičké bitky + nervydrásající "akční" finále, podobající se úrovní odpolednímu seriálu na Primě. Titulní hrdina roky sloužil v armádě, ve zvláštních jednotkách a byl federálním agentem, není to ale na něm vidět, spíše to vypadá, že si roky dopřával v Mekáči, kde nakynul, až mu sebemenší pohyb činí potíže. Seagal působí dojmem, že má v zádech desku a ta mu znemožňuje pohyb. Problémem byl i jeho dublér, ten se vyskytoval i ve scénách, kde jeho služeb nebylo zapotřebí. A skandální byla i okatá zadní projekce ve scénách s jedoucími auty. Keoni Waxman je dvorním režisérem Seagala, ale spíše je mi někdejší akční ikony líto, že je odkázán na takového patlala, kterému skutečná režie dělá potíže, a tak jen splácal dohromady pár mrzkých pohyblivých obrázků. Mezi režiséry se nedá počítat. Až na exotickou krasavici Jade Ewen a kratší stopáž, se jedná o zcela dementní film, který sotva dokáže uspokojit nároky akčního fandy (céčkové produkce). 1/10 ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Tak a máme tu motivační řeč pro Stevena Seagala : Stejně to zase posereš! Usměj se sádelníku! Ok nebudu tvrdit, že jsem od toho čekal nějakej comeback, ten už vypasený mistr taktiky nepředvede, ale po celkem profi traileru jsem na to byl minimálně zvědavej, ale je to jenom profesionálně odvedená neakční nuda. Ano Stevo má hlavní roli a dokonce i děj je trochu odlišnej, tentokrát tu nejde o pomstu pravda. Jedinou pomstu Stevo koná na fanoušcích když jim servíruje další sterilní nezajímavou srajdu. Škoda ta úvodní bitka byla docela fajn, ale pak to sklouzne do nezáživnýho stereotypu. Občas to je i nechtěně zábavný, ale ne dostatečně a ohledně účasti Sádelníka v soubojích bych takový optimista nebyl. Ano sice je v bitkách vidět víc než jen záda a nohy, ale i tak mu není pořádně vidět do ksichtu, takže úspěšně pochybuji, že to byl on. Navíc ten experiment z rozdělováním děje do několika částí obrazovky v některých scénách, to mělo bejt jako co? Už jsem jenom čekal kdy rozpixelují obrazovku do 50 malých čtverečků. No nic srát na to, sádlo už je v píči a to definitivně.20% ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Docela rád bych byl na natáčení posledních Seagalových filmů a viděl, jestli akční scény skutečně dělá sám, nebo ne. Tohle je film, kde má po delší době hlavní roli a skoro by to vypadalo, že je to on, kdo kope a mlátí, ale jak při tom není skoro nikdy vidět celé tělo, člověk váhá. "End of a Gun" je celkem nuda, ale oproti jiným současným Seagalovým filmům to jde. ()

Galerie (42)

Reklama

Reklama