foto

Bruno Cathomas

  • nar. 11.10.1965 (54 let)
    Laax, Švýcarsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Tatort - Das Monster von Kassel (TV film)
2018 Amur senza fin (TV film)
Tatort - Unter Kriegern (TV film)
Wer hat eigentlich die Liebe erfunden?
2017 Der Tod und das Mädchen: Van Leeuwens dritter Fall (TV film)
Tatort - Fürchte dich (TV film)
Tatort - Land in dieser Zeit (TV film)
2016 Am Ende ist man tot
Goster
Hedda (TV film)
2015 Já a Kaminski
2013 Freiland
Lily po krk v odpadcích
Tatort - Borowski und der Engel (TV film)
Záložky jdou do války
2012 Někdo jako já
2010 Der Letzte Weynfeldt (TV film)
Princ a chuďas (TV film)
Vraždy podle Grimmů (TV film)
2008 Canzun alpina (TV film)
Noc před očima (TV film)
2007 Chicken mexicaine
2006 Offset
Schwarze Schafe
2004 Sugar Orange
Woyzeck (divadelní záznam)
2003 NeuFundLand
Tatort - Schöner Sterben (TV film)
2002 Eine Aussergewöhnliche Affäre (TV film)
2001 Frau2 sucht HappyEnd
Sladké překvapení (TV film)
Studers erster Fall (TV film)
Tod durch Entlassung (TV film)
Utopia Blues
2000 LiebesLuder
Tatort - Der schwarze Ritter (TV film)
1999 Viehjud Levi
1998 Tatort - Ein Hauch von Hollywood (TV film)
1997 Koerbers Akte: Kleines Mädchen - großes Geld (TV film)
Not a Love Song
Vánoční horečka
1995 Kissenschlacht (TV film)
1994 Nah am Wasser (TV film)

TV seriály

2018 Der Prag-Krimi (TV seriál)
2010 Danni Lowinski (TV seriál)
2009 Kriminálka Stuttgart (TV seriál)
2008 In aller Freundschaft (TV seriál)
Süßes Leben (S11E40)
1970 Místo činu (TV seriál)

Dokumentární

2001 Mannovi - román století (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky