foto

Wolfram Koch

  • nar. 1962

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Tatort - Die Guten und die Bösen (TV film)
2019 Imalo edna voyna
Tatort - Das Monster von Kassel (TV film)
Tatort - Falscher Hase (TV film)
Tatort - Funkstille (TV film)
2018 Der Richter (TV film)
Tatort - Der Turm (TV film)
Tatort - Unter Kriegern (TV film)
2017 Hit Mom - Mörderische Weihnachten (TV film)
Kapitán
Tatort - Fürchte dich (TV film)
Tatort - Land in dieser Zeit (TV film)
2016 Dead Man Working (TV film)
Tatort - Die Geschichte vom bösen Friederich (TV film)
Tatort – Wendehammer (TV film)
2015 Die Abmachung
Les Brigands
Tatort - Hinter dem Spiegel (TV film)
Tatort - Kälter als der Tod (TV film)
Tatort: Wer bin ich? (TV film)
2014 Nesmysl
Willkommen im Klub
2013 Das Letzte Wort (TV film)
Houston
König von Deutschland
Tatort - Freunde bis in den Tod (TV film)
Ukradená identita (TV film)
Za dveřmi (studentský film)
2012 Jemné rozdíly
Töte mich
Venku bylo léto
2011 Bittere Kirschen
Schmidt & Schwarz (TV film)
2010 Die kommenden Tage
2009 Der Mann auf der Brücke (TV film)
Hoffnung für Kummerow (TV film)
Čachtická paní
2008 10 Sekunden
Die Entdeckung der Currywurst
Noc před očima (TV film)
2007 Autopiloten
Der Letzte macht das Licht aus!
GG 19 - Eine Reise durch Deutschland in 19 Artikeln
2006 Leben mit Hannah
2005 Othello (TV film)
Polizeiruf 110 - Die Tote aus der Saale (TV film)
2001 Dej lásce šanci (TV film)
Nicht ohne dich (TV film)
1999 Die Hohe Kunst des Seitensprungs (TV film)
1985 Dämonen der Städte
1978 Das Geld liegt auf der Bank (TV film)
1976 Ilse ist weg, Die (TV film)
Klaunovy názory

TV seriály

2019 Eden (TV seriál)
Episode 6 (E06)
Episode 5 (E05)
Episode 4 (E04)
další epizody (6)
2014 Kriminalista (TV seriál)
Osamělý král (S09E06)
2013 Stralsund (TV seriál)
Freier Fall (E05)
2012 Místo činu (TV seriál)
Hinkebein (S01E831)
Ordnung im Lot (S01E828)
2011 Kriminálka Stuttgart (TV seriál)
Asche zu Asche (S02E21)
2010 Vraždy mezi muškáty (TV seriál)
Nach sechs im Zoo (S01E13)
2009 Flemming (TV seriál)
Místo činu (TV seriál)
Im Sog des Bösen (S01E736)
2008 Kriminalista (TV seriál)
Noční pták (S03E03)
Místo činu (TV seriál)
Borowski und die einsamen Herzen (S01E707)
2007 KDD - Kriminaldauerdienst (TV seriál)
2006 Místo činu (TV seriál)
Das letzte Rennen (S01E644)
2005 Der Staatsanwalt (TV seriál)
Místo činu (TV seriál)
Bez dechu (S01E611)
Requiem (S01E607)
2003 Nicht ohne meinen Anwalt (TV seriál)
Speciální tým Kolín (TV seriál)
2001 Vraždy v Kitzbühelu (TV seriál)
1999 Kriminálka Kolín (TV seriál)
1998 Poslední svědek (TV seriál)
1997 Ein Mord für Quandt (TV seriál)
1994 Die Kommissarin (TV seriál)
1981 Případ pro dva (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky